onsdag 6. mai 2015

Fornye fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Maling sitter ikke på fliser i veldig mange år, særlig ikke flisene som du går på eller de som utsettes for annen slitasje. Se på maling av fliser som en enkel og rimelig måte å fornye dem på, for en periode – for eksempel mens dere venter på en større oppussing.


Fornye fliser

Foliere fliser : Folie er en enkel, rimelig og holdbar måte å fornye flisene på. Folie kan kjøpes hos forhandlere av skilt og reklame. Det er viktig å rengjøre flisene grundig før man legger på folien. Dette er ment på veggfliser og holder godt selv i de fuktige sprutsonene på badet. Hvis det er fliser over kjøkkenbenken, så er det jo litt mer overkommelig enn f. Det fristende er at det ser ut som at resultatet blir så bra.


Som om det skulle ha vært helt nye fliser. Den folien du nevner kjenner jeg dessverre ikke noe til. Du trenger ikke å velge fliser over det hele, selv om mange synes det er praktisk.


Fornye fliser

Velg et tapet, eller tapetser halve veggen og ha fliser på resten. Da skaper du en unik stil. Tapetet Swan Lake Wallpaper her er fra Nina Campbell. Det passer utmerket sammen med rosa dusjforheng.


De fleste tapeter er vannfaste eller vaskbare. Norges største nettbutikk for salg av fliser , VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Fornye kjøkken med nye fliser. Kjøkkenet er selve husets hjerte, og i høstmørket er det der vi samles rundt bordet med levende lys og kos. Fine fliser men med stygt mønster eller farge, kan du fint fikse på selv. Slik gjør du: Slik rengjør du: Aller først er det viktig at underlaget er rent, støvfritt og tørt. Vask bort alle rester av fett, såpe, balsam, kalk et cetera.


Skrubb flisene godt med svamp, og bruk gjerne en børste på fugene. Når fliser og fuger er helt rene, bør flisene slipes med et slipepapir eller en slipepa slik at flaten mattes ned. Det kan være litt vanskelig å matte ned flisene, men det avhenger av type. På store flater anbefales det å bruke slipebrett på forlengerskaft. Det gjorde vi på dette badet.


Resultatet ble flott. Forside Ba våtrom og rørlegger Skifte ut stygge fuger mellom fliser ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Som for eksempel å bore i fliser – det virker som om endel er engstelige for det?


Ja, og selvfølgelig skal man finne ut hvordan man går fram, men man trenger ikke å være livredd for å gjøre det. Vil du absolutt ikke bore i flisene, kan du dessuten kjøpe lim til å feste krokene med i stedet , men i stedet for å sjekke ut dette, dropper kanskje mange hele prosjektet i stedet. Classic tiles er selvklebende gulvfliser som kan monteres rett over eksisterende fliser eller annet gulv på kjøkken, ba vaskerom og gang. Med dette innovative produktet kan du fornye gulvet ditt på minutter – helt selv! Og vips så hadde vi nye fliser på kjøkkenet med helt nytt utrykk.


Det beste med dette er at hvis vi går lei av designet, så kan vi bare ta av folien og foliere med et helt annet mønster uten å måtte flislegge på nytt. Her er flisdekoren vi brukte, det koster 79kr per pakke. Den kan kjøpes her hos Lagerhaus sin nye nettbutikk.


FORNYE FUGER PÅ FLISER Tok endelig tid til å fornye fugene som har tatt til seg møkk, slitasje og misfarge gjennom år. Nå kan du fornye terrassen eller uteplassen med fliser , uten å bruke lim eller fug. Denne jobben gjør du enkelt selv i løpet av et par timer. Fliser på fliser – du kan klare det på en helg! Tanken på å fjerne flisene med hammer og meisel, fikse de etterfølgende skadene på veggene og deretter legge nye fliser , tar motet fra de fleste.


Også lang tid etter at flisene har blitt håpløst umoderne. Flisene får derfor lov til å bli sittende i årevis. Vi i Right Price Tiles tilbyr et bredt og variert utvalg av fliser enten du skal ha dem til baderom, kjøkken, gang eller stue. Vi har alle typer fliser fra slette minimalistiske fliser til trendy og klassiske fliser. Hos oss er flisene håndplukket for best kvalitet og lavest pris.


Fuger mellom fliser har en utsatt tilværelse. Selv om de ikke utsettes for direkte slitasje slik som selve flisene, vil likevel både fuktighet og skitt i alle former og fasonger legge seg i fugene. Siden fuger i større eller mindre grad er porøse vil disse uhumskhetene også trenge seg ned og inn i selve fugematerialet. Alternativet er jo rett og slett å legge nye fliser , sier Karlsen.


Fornye fliser

Dersom badet er i teknisk god stan er det ikke noe som setter en stopper for å legge nye fliser oppå de gamle. Dette kan være en enkel midlertidig løsning, inntil man ønsker å renovere badet helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg