tirsdag 12. mai 2015

Lekekoffert

Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. På Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn.


Finn også den nærmeste butikken og mye mer! Men en pappkoffert kan man slå to fluer i en smekk! Barnet ditt får et morsomt leketøy, og når leken er over, kan kofferten brukes som en stilfull.

Finn lavest pris på Leker fra en rekke nettbutikker. La barna pakke sin egen koffert til ferien. Vi har et stort utvalg av trillekofferter, kofferter og sekker med hjul med motiv fra kjente karakterer fra TV og film. Her finner du et stort utvalg av reiseutstyr, sekker, bagger og trillekofferter til barn.


Vi har skolesekker, barnehagesekker, barnekoffert, trillekoffert. Fin lekekoffert fra Vennebyen. Herlig utvalg av lekre og funksjonelle kofferter for barn. Fine modeller med lekre mønster og motiver.


Vi har gode merker, rimelige priser og rask levering!

Bloomingville lekekoffert. Lyseblå, sett á 3stk ulike størrelser. Stor: Bredde 18cm Lengde 15cm Høyde 5cm. Mellomstor Bredde 15cm Lengde 20cm Høyde 8cm.


Lekekoffert med motiv av Lille My kjent fra historiene fra Mummidalen og Mummitrollet. Kofferten er dekorert i fargen rø med mange fine hjerter og stjernes som detaljer. Lek, fantasi og masse magi, rimer Clara en tidlig formiddag mens hun stryker fingrene lett over ryggene på de mange, mange bøkene hun har stilt ut i stuen. Rask levering på 2-dager.


Bestill lagervarer på hverdager og få levert i løpet av 2-dager. Superkul samlekoffert med utstyr til å lage sin helt egne hundesalong! Kofferten fra Djeco inneholder hårføner, saks, børste, kam og shampoo, samt noen. Barneklær og barneutstyr i god kvalitet Unik design og rask levering. Jeg har valgt mest grønn og gull, men man trenger også sort og andre til å male slottet på baksiden.


Det er en fare å gjøre det for sukkersøtt og rosafluffy. Passer utmerket som lekekoffert , på utenlandsreisen, helgeturen eller på besøk hos familien. Bærerem som mamma og pappa kan dra kofferten med medfølger.


Informasjon om Klarna Faktura og Klarna Konto: Kjøp nå - betal etter levering. Når du betaler med Klarna faktura, handler du trygt og enkelt. Det er vel noe ifht mengdetrening hun har behov for, men kjør på, om hun kan det så kan hun det.

Husk å få med litt etisk refleksjon og sosial kompetanse. Trunki barnekofferter i fantastiske design med hjul for trøtte ben (barnet kan sitte på og bli dradd). Vi bruker cookies for å øke brukervennlighet.


Ved at du fortsetter å bruke siden forutsetter vi at. Leketøysforretning i Oslo og Bergen samt nettbutikk. Kvalitetsleker i naturmaterialer fra anerkjente merker.


Barneromsinteriør og Bugaboo barnevogner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg