tirsdag 12. mai 2015

Jacobine interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Sections of this page.


Vi får ganske ofte spørsmål fra kunder som med et smil om munnen lurer på om hvor mye som blir med hjem når man jobber en plass med. Jacobine Interiør AS.

Butikken startet opp på det som tidligere het Vika Senteret i Spjelkavik ca mil utenfor Ålesund Sentrum. Norunn Lie begynte å jobbe i butikken for år siden og tok etterhvert over driften etter sin svigermor Randi. Vi har i dag en rekke gode leverandører både fra inn og utland. I dag har vi pakket ut to store paller med Casa Nova!


Det var ikke alt vi rakk å ta bilde av i dag så fortsettelse følger i morgen! Send dette via e-post Blogg dette! Lama interiør er bygget på kjærligheten til vakre ting, og lysten til å bygge og skape.


E-post eller telefon: Passord: Forgot account? Nye varer rett opp i jula!

Vi kan ikke annet enn å fryde oss! Interiør - og møbeldesigner Halvor Bakke er kjent fra tv-programmene Homsepatruljen, Norges Styggeste Rom og Eventyrlig Oppussing. Han holder gjerne foredrag for interiørbransjen og for næringslivet generelt.


Halvor utvikler egne kolleksjoner for Lama med fokus på lykter, lamper, og tekstil. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Decoração de interiores.


Sezioni di questa pagina. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Grillbøtten til Rivièra Maison er et råkult alternativ til engangsgrillen, og blir garantert en eye-catcher enten du feirer på stranden eller i hagen. IKKE GÅ GLIPP AV NOE! Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.


Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst mulig til. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Torget Til salgs Møbler og interiør Hyller og kommoder Skjenk.


Norske Forhandlere Tyske Forhandlere Norge Oslo Akershus Østfold Hedmark Oppland Buskerud Vestfold Telemark Rogaland Vest-Agder Aust-Agder Hordaland M. Elegant nordisk snitt møter ville blomsteroppsatser og bohemske vibber.

Og de tidligere fabrikkslokalene i Heggedal, en halvtime utenfor Oslo, har med dem fått nytt liv. På restetorget vil du finne siste slumper av varer som er på tur ut av vår kolleksjon. Her kan du gjøre mangt ett kupp hvis du følger med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg