onsdag 20. mai 2015

Rustoleum maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


CombiColor er grunning og toppstrøk i ett og samme produkt.

Beskytter mot korrosjon. Produktet er luktsvakt. Hard Hat har mer maling på boksen, noe som gir høyere dekkevne. Renner eller drypper ikke. Kort tørketi kun 10- 15.


Spray Paint, Wood Stains, Concrete Floor Coatings, Cleaners and More. Hurtigtørkende spraymaling for bruk på underlag som metall, tre, betong og murpuss. The product is lead- and chromate free.

Ekstremt høy opasitet gir fullgod dekning i ett skikt. Varig elastisitet og høy bestandighet, selv i industrielle miljø. Varmebestandig opp til 100° C. Bekreftelsen kommer med en gang. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Med denne hobbymaling har du mulighed for at give møbler, vægge og pyntegenstande en overflade af glimmersølv.


MALING FRA RUSTOLEUM AKRYLBELEGG, GRUNNER OG TOPPSTRØK LITER Grunner og toppstrøk i ett. Alkydbasert maling som påføres direkte på bart stål eller rustet overflate som er rengjort for hånd. Combi Color er et belegg som kombinerer korrosjonsbeskyttelse med et skinnende toppbelegg. Kan også påføres tre.


Denne kvalitetsmalingen har meget stor dekkevne, hurtig tørketid og høy glans. MERKESPRAY OG TILBEHØR Superhåndtak for sprøybokser. Så bliver det ikke mere enkelt!


Den er fleksibel og slidstærk og dækker også godt på kanter. Vælg mellem og liter. Instantly waterproof elastic paint for roofs, non-walkable terraces, gutters, ridge-pieces, chimney stacks, pipes, etc.


La grunningen tørke i minutter og påfør toppstrøket innen time, eller etter timer.

Sort, matt spesialmaling beregnet for å lage tavler på vegger, dører, møbler m. Ideell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste andre overflater. Test på et lite synlig felt først, for å sjekke kompatibilitet og resultat. Brukes med vanlig skolekritt.


Reserver på Oleum , Massa Lubrense.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg