torsdag 28. mai 2015

Ana stol

Finn de nye stolene dine her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.

Betal mindre for hoteller, leiligheter, hytter og hus med vår Prisgaranti. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ANNA kontorstol er laget for å gi en god ergonomisk sittestilling på arbeidsplassen.


Stellet fås i farverne krom, alufarvet, sort, rø hvi blå og koksgrå. Stel og plastskalfarverne kan mixes efter eget ønske, så der er muligheder for mange farvekombinationer. Lackat stålstativ i silver och sittskal i plast (polypropylen).

Med sittskal i färgerna svart, vit, rö mörkblå och koksgrå kan stativet fås i matchande kulör. Stapelbar upp till stolar. Vi gjør oppmerksom på at varen du bestiller ikke er på lager, men blir bestilt ved kjøp.


Dette medfører litt lengre leveringstid. Ta kontakt med kunderservice. Utførelse Hvit plastskall, krom understell (blank). Andre utførelser også tilgjengelig.


Se gjerne mer i vår nettbutikk møbler og kontormøbler, kjellmann. RBM Ana plastskallstol er en storselgere gjennom tidene, som møblerer aulaer, kantiner, møtelokaler og kafeteriaer rundt om i Norden. Mye stol for pengene. Ana stole - Vi forhandler den populære Ana stol og hos os kan du få et godt tilbud ved forespørgsel på et større antal. Vi har solgt Ana stole i mange år og den er stadig lige populær.


Klik ind og indhent et tilbud på Ana stole. Fibrene blir synlige når du ser stolen på nært hold. Når man ser stolen på avstand forsvinner fibrene vekk i den slanke formen på skallet. Hvilke stoler liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her.


Stativet er produsert av lakkerte stålrør.

Kjøp Hagestol Anna svart rotting online hos BAUHAUS. Stablevennlig hagestol i svart 2i1-rotting som er et holdbart og slitesterkt materiale. Massiv hvidolieret egetræsstol med sort 1. Anna stolen er en meget populær og behagelig massiv egetræsstol, som har den helt rigtige pasform, og giver den optimale støtte til såvel lænden som ryggen, hvad enten brugeren er høj eller lav. Det enkle, stilrene design i kombination med det ergonomisk udformede sæde gør Ana stolen til en klar favorit, som kan gentages i det uendelige.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Stolen har kun bruk for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg