tirsdag 26. mai 2015

Owatrol 1

Produkter til vedlikehold av Hus og hytte og hjem. Oppdag alle våre Løsninger, tips og råd for behandling, beskyttelse og vedlikehold av Hus og hytte - innendørs og utendørs. En komplett serie dedikert til innendørs og utendørs dekor.


Dette sortimentet tilbyr produkter for beskyttelse og overflatebehandling av treverk, så vel som beskyttende behandling av andre. Oljen Der veldig penetrerende og trenger ut fukt og luft og fyller treets porer. Kan brukes på alt treverk, på gamle og nye båter.

Brukes over og under vannlinjen, inne og ute. Fargeløs, penetrerende og isolerende rustbeskyttende olje. Stopper rust og beskytter mot videre rustdannelse. Penetrerer og beskytter helt ned til rent metall. De fikk jeg av en fag man som som hadde malings butikk i Trondheim.


Har etter det benyttet dette produktet til å stoppe rust på bl. OWATROL Olje - rusthindrende produktserie. Oljen trenger ut fukt og luft og fyller treets porer.


Forhindrer krymping, svelling, vridning og sprekkdannelser.

Deksoljen kan benyttes både ute og inne. Tilsetning og justering av oljemaling og lakk som gir et bedre sluttresultat og som gjør at man kan male under normalt dårligere værforhold. Teakolje gir god beskyttelse, pleie og glød til gammelt og nytt treverk.


Overflaten får en naturlig og matt finish som ikke flasser. Oljen driver ut all fuktighet og luft, trenger seg dypt inn i porene, beriker og stabiliserer treverket og sørger for langvarig beskyttelse av både innendørs- og utendørs treverk. Gjenoppretter farge og utseende på marmor, fliser, gravsteiner, skifer og terrakottafliser der utseendet har falmet. Rust er ingen hindring. Malingen tillater at man går tilbake og etterstryker ved behov.


Tørketiden påvirkes kun marginalt. Owatrol Teakolje liter. Når du skal male tak og vegger i et rom er det noen ting du må tenke på.


Her gir vi deg noen smarte tips om forarbeidet, malingsteknikk. Høyglans finish til bruk innendørs og utendørs. Nettlager Selges ikke fra nettlager. Påføres oljen Dover treverk som er mettet med D så sprekker det ikke og flasser ikke. Dforhindrer at det blir bobler pga fuktinntregning.


Treverket må være behandlet med Deks Olje D. Ikke påfør Deks Olje D. Edelolje er meget fyldig og bygger raskt ett tykt lakksikte.

Oljen er meget penetrerende og gir en høyglans overflate. På båt brukes den etter en grundig forbehandling med D- 1. Er også velegnet til garasjeporter, dører, interiør, møbler etc. Les tester og omtaler før du kjøper.


Du har sett utav produkter. Utmerket penetrering, danner ikke film, erstatter den naturlige tapte oljen og fremhever den naturlige gløden i. En kanne er på 5L og ligger på rundt 15- pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg