onsdag 6. mai 2015

Nordal forhandler

Cafe på herrens mark. Ingolf ble veldig inspirert av indiske møbler og startet med å importere vakre indiske møbler til Danmark, som han solgte videre. De autentiske og fargerike møblene ble veldig populære og dette ble startskuddet for virksomheten Nordal. Hjem Nordal Kjøp Nordal her Se vårt store flotte utvalg fra Nordal her - kjøp online Flott Fransk landstil med Nordal Nordal er vår store franske merkevareleverandør som er kjent for sine fantastastiske møbler, lamper og brukskunst i skjønneste franske landstil og vintagestil.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.

Butikk i Bergen med interiørmerket Nordal. Stor utvalg møbler og interiør midt i Bergen sentrum og i nettbutikken. Seder til hele landet. Nordal er en dansk familieejet virksomhe der i over år har designet og produceret et utal af smukke møbler samt en lang række kollektioner af spændende og unikt boliginteriør, der bliver solgt i det meste af Europa, i USA og selvfølgelig i Danmark. Nordal udvikler, og lancerer, nye kollektioner om året.


NORDAL NYHEDER Velkommen til efterårets flotte nyheder! Her på siden har du mulighed for at shoppe rundt blandt alle de seneste nye Nordal produkter, hvor der som altid er spændende designs indenfor både møbler, lamper, tæpper, køkken og tekstiler - og selvfølgelig en masse dejlig brugskunst.

Vi forhandler designer smykker online! Hos NORDAHL ANDERSEN finder du bl. Deres to barn Signe Nordal Madsen og Mads Nordal Petersen fikk raskt en plass i selskapet og helt siden da har dette vært hele familiens hjertebarn og livsstil.


Det startet med en serie av vakre, gamle indiske møbler som ble importert og solgt. Nordens beste sortiment av Nordal online. Nordal - Fantastisk Design og stort utvalg i vår nettbutikk. Se de skønne Nordal vitrineskabe, puder og andet boligtilbehør, som vil give dit hjem kant og personlighed.


Produksjonen har nå startet i Småland (Sverige) med samme gode kvalitet som før. Sammen har vi fingeren på pulsen, og sammen med hele familien gør vi alt for, at det kendte og allerede etablerede Nordal dna præger alt, hvad vi har med at gøre. Fra design af vores messestande, til vores medarbejdere og ikke mindst til vores meget populære hjemmeside”. Concret Interiør er stolt forhandler av Nordal Interior! Lama er en fantastisk kjærlighetshistorie – bygget av Lars og Marianne LAMA.


Hjertet har en sentral plass, og det er derfor du stadig ser hjertet både som. Du har kanskje ikke tenkt så mye over det, sånn egentlig. Men, hvilken betydning har egentlig vinduer og dører for deg, og meg?

Tore-Garden har blandet interiør fra bla. Nordal møblerne udstråler nemlig romantik og samtidig har dn det meget rustikke look med kant der skal til for at gøre dit hjem perfekt. Nordal møbler udmærker sig med at have et varieret udvalg af rustikke møbler i et tidsløst design til boligen, som feks.


Spisebor vitrineskabe, kommoder, skænke, tv-møbler til gunstige priser. Beklager, vi fant ikke noe. Prøv å endre søkekriteriene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg