tirsdag 22. januar 2019

Store røde julekuler

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Personlig pynt til juletreet.

Julekule med bilde og tekst! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Spill inn musikk og legg inn ditt eget foto i julekulen! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Røde julekuler , gulljulekuler og sølvkuler.


Eller hva med julekuler med mønster? Mulighetene er mange med det store utvalget vårt av juletrepynt. Juletreet vil aldri ha sett så vakkert ut før!


Vi har hjerteformet julepynt, julepynt i papir og vakre julestjerner til å henge i vinduet eller på juletreet.

Fåes i rød , sølv og gull. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til julen. Om du leter etter julekuler eller andre juleprodukter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask.


Ensfarget julekuler i glass. BH størrelser A-cup = liten byste B-cup = mellomstor byste C-cup = stor byste D-cup = meget stor byste. Kulene er laget av plast. Snor til opphenging følger med. Gjør juletreet ditt mer personlig med å tilføre kule og tøffe julekuler ! Denne julekulen med rød bil er både fin og stilig, samtidig som den er gøyal for både store og små.


Inkluder gjerne de små i pyntingen av treet - og vi tror det blir mer gøy for de små og ha litt kule julekuler. Rød høytid I Kremmerhuset elsker vi julen og alt den bringer med seg. Her har vi samlet noen av våre røde julefavoritter,både putetrekk, julekuler , nisser, julekrybber og annen julepynt som hører høytiden til. Nydelige røde julekuler i glass til juletreet.


Ulik design på glasskulene, noen matte, glatte og glitrende. Kommer ferdig pakket i en praktisk oppbevaringseske. Europris har også esker med glasskuler i sølv og gull. Størrelser fra til cm.

Du får dem i to fargenyanser. Blanke og med glitter, omtrent halvt om halvt. Lag ditt personlige juletre med julekuler i ulike farger og mønstre. Kombiner gjerne forskjellige typer for en gøyal og fin vri på den klassiske moderne julestilen!


Høne stor - assorterte farger blå eller grønn. Flotte store julekuler i glass, selges kr. Selges samlet inkludert glassbolle. Usikker på alderen på disse. Legger ved bilde som viser at det er glass.


Hjemme” skal være et sted hvor du trives, og hvor du kan uttrykke din stil og være deg selv. Det er derfor utvalget vårt er stort , bredt og unikt – med et sortiment som hele tiden oppdateres og byttes ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg