mandag 21. januar 2019

Møbler for små leiligheter

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Stort utvalg av fint interiør.


Møbler , dekor, trendy småbord og speil.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Smarte møbler for barn.


Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn. Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap. I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen! En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom.


Når man velger møbler til en liten leilighet , så velg et design med et lett uttrykk.

Poenget er ikke hvorvidt møblene er tunge eller ikke, men om hvordan man oppfatter vekten. Ofte kan det være en god ide å velge lyse farger og materialer, men du behøver ikke å unngå et møbel kun fordi det er sort eller produsert i mørkt tre. Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass.


Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. Bor du i byen blir kvadratmeterprisen stadig høyere, og bor du trangere, krever det at møbler og interiør fungerer optimalt og plassen er utnyttet til det maksimale. Et sofabord som med skjult oppbevaring under. En lysfylt leilighet virker automatisk større og luftigere. Pass på at ikke tunge gardiner eller svære stueplanter tar for mye lys fra vinduene og velg lyse farger på både vegger og møbler.


Du kan heller legge til små fargerike eller svarte aksenter i form av tilbehør. Plasser møbler i eller under hverandre, som for eksempel en krakk under en benk, eller en fotskammel under et bord. Et annet godt råd fra Pleym er å bruke hele høyden i rommet. Ta med deg det du bruker og har et forhold til, og som dessuten passer inn i det nye hjemmet ditt.


Resten kan gis bort eller lagres i boden. Det er også mulig å leie oppbevaringsplass hvis det er vanskelig å kvitte seg med møbler og minner. Men New York er ikke den eneste byen hvor leilighetene er små og løsningene bør være smarte.


Vi har tidligere skrevet om en supersmart leilighet på kvadratmeter. Ved hjelp av en skyvbar bokhylle, utnyttes plassen til det maksimale. I små leiligheter er ofte kjøkken og stue slått sammen.


Du kan godt velge én farge på den ene kjøkkenveggen og en annen på de andre veggene, og ha en sterk farge mellom over— og underskap.

Bygg på veggene, fra bunn til topp. Dekk vegger med hyller og fastmonterte møbler som overlapper hverandre. Kjente merkevarer til gode priser. Leiligheter i Oslo med opptil rabatt på Agoda. Når du trenger å velge møbler for en liten gang, står mange eiere av små leiligheter overfor visse vanskeligheter.


Dette rommet har mange forskjellige funksjoner. Alle her forlater sine ytre klær, de tar av seg skoene sine. For eksempel, seng-dresser eller en seng,ned i skapet vil spare deg mye plass i løpet av dagen, spesielt hvis soverommet, som det ofte skjer i små leiligheter , og kombinerer selv skapet eller barnet funksjon. Dersom du har liten plass burde du tenke over hvordan du kan integrere møbler med flere funksjoner.


En puff i stuen kan brukes både som lagringsplass og ekstra sitteplass. Men noen problemer har en løsning, i dette tilfellet enda mer enn noen få. Vi presenterer oppmerksomheten på de intellektuelle setene for å sitte, beregnet som et ideelt svar på dette problemet.


Noen møbler element konvertible kombinerer flere ulike funksjoner, som, på samme ti sted for å sove og oppbevaring av klær, hviledag, og arbeid ved datamaskinen, lagring og små husholdningsapparater te. Endrer møbler egner seg ikke bare som et miljø bolig leiligheter , men også for kontor, hotell, barnehage. Med de rette grepene kan en familie bo godt i en mindre byleilighet. Det er kanskje naturlig å tro at små , sparsommelige møbler vil få en liten leilighet til å virke større og mer åpen.


Ramsøskar er uenig, og mener dette kan skape en uheldig dukkehuseffekt. Foto:Helle Aasand – Jeg synes det blir mye finere med en skikkelig sofa i stedet for en billig, liten sovesofa, som både er vond å sitte og å. Mange ting kan også skjules som for eksempel kjøkkenet, spisebordet og sengen. Garderobeskap kan for eksempel være perfekt gjemmested for hjemmekontor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg