tirsdag 15. januar 2019

Jotun racing

Middle East, India and Africa. Bunnstoffet gir en slipbar og glatt overflate som ikke kritter. Malingen kan brukes til båter i alle hastighetsklasser, men er spesielt utviklet for speedbåder som ofte kjører med hastigheter over knop. Bunnstofet anbefales også for båter som ofte transporteres på henger for ikke å slite for mye på bunnstoffet ved mange sjøsetteinger i sesongen. Dette harde bunnstoffet kritter ikke.


Jotun racing

Kun fargene hvit og grå kan brukes på aluminiumsskrog. Som stolt båteier ønsker du at båten din skal yte sitt aller beste gjennom hele sesongen. For å gjøre det mulig er det viktig å forhindre begroing.


Det har lenge vært en utfordring å beskytte aluminiumsbåter mot begroing, noe som også har fått mye oppmerksomhet i media. Les mer om Aqualine her! Etter en lang vinterlagring er det ikke bare bunnstoffet som skal på, også resten av båten skal få sitt. Hardt Bunnstoff JOTUN RACING. Passer til hurtiggående båter og båter som tas mye opp og ned på henger.


Jotun racing

Jotun båtpleieprodukter hjelper deg. Egnet for regatta båter etter polering. Kommer i seks farger, men bare hvit og grå er egnet for aluminium skrog. Bare fargene hvit og grå kan brukes på aluminiumsskrog.


Arbeidet med sliping startet i januar og i april var alt klart til sjøsetting. Når jeg tok opp båten nå i går, la jeg merke til at det på ett par små steder hadde løsnet fra Antipesten. Og når jeg spylte båten forsvant mye mer, spesielt på ene siden av båten.


Jotun racing

RACING SVART 75L Et hardt, avansert,begoingshindrende bunnstoff. Gir en glatt, hard og slipbar overflate. Vi begynner alltid med å fjerne gammelt bunnstoff. Deretter sliper vi ned overflaten med P4papir på longboards før vi avfetter med aceton. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. A hard antifouling that gives a har smooth and polishable surface. Racing Antifouling 2. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Benyttes på båter som seiler i alle hastighetsspekter, spesielt egnet for speedbåter og regatta seilbåter. Anbefalt forbruk teoretisk 8-15. Under båten er det noen steder med mer slitasje enn andre hvor bunnstoffet er slitt ned til grunningen (den grå fargen skinner gjennom prikkvis).


Må jeg legg slipe over bunnstoffet for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg