tirsdag 8. januar 2019

Jotun fargevelger

Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til.

Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Her trenger vi Jotun. Det har aldri vært enklere å finne riktig farge til huset.


Se vårt nye digitale fargekart for utefarger – og finn din farge. Huset er vår viktigste eiendel. Er du i tvil om fargen? Skjermen din er desverre for liten.

Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger , og det får du ikke på mobil. Finn ut hvor mye maling du trenger. Prøv den på PC eller større. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.


Når Jotun lanserer nytt fargekart, står interiørfrelste nordmenn klare med malekosten. Malingsprodusenten er nemlig kjent for å være i tet når det gjelder å. Dette fargekartet inneholder flere av de etablerte og gode eksteriørfargene. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! I tillegg har vi tatt fram mange nye og spennende fargenyanser som gjør det lettere for. Velg rom og lek med våre nye farger!


Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Vedlikehold treverket, så slipper du å male oftere enn nødvendig. Gjennomgå treverket hvert år, vask ev.


Webers pusse og farveprogram har fasetter som harmoniserer med kravene – både i forhold til moderne arkitektur og renovering. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Med en ny app kan du teste ut et hundretalls farger på veggene dine uten å bruke en dråpe maling.

Du kan til og med hente opp egne bilder. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Bygget drømmeboligen – et tofarget og matt funkishus 23. Drømmen har alltid være å bygge et funkishus, sier Eli Karin Slotsvik, som sammen med. Du bør alltid prøvemale fargen du ønsker.


Velg forskjellige farger og prøv, da får du gratis frakt på neste kjøp. Jotun LADY svarer: Hei Kjetil. Fargevalg er ikke lett. Takk for henvendelsen. Endelig er det blitt tid til å lansere vår helt nye fargekart, fylt med inspirerende farger til boligen din.


Få oversikt over alle fargene her på siden. I stedet for å bruke Adobes fargevelger , kan du velge farger fra fargevelgeren i datamaskinens operativsystem eller fra en tredjeparts fargevelger. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg