onsdag 16. januar 2019

Kjøkken underskap

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Underskap til kjøkkeninnredningen.


Når du skal velge underskap til kjøkkenet ditt, kan du velge imellom et stort utvalg av underskap hos HTH. Dermed finner du garantert de underskapene som passer best til din kjøkkeninnredning, slik at du alltid har lett tilgang til kjøkkenutstyret ditt.

Nettoline - det personlige kjøkken Vi designer, producerer og sælger personlige løsninger, som gør køkkendrømme til virkelighed. Se alle mulighetene her! Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Servantskapene med skuff har alltid grunn skuff øverst, mens man kan velge om man vil ha grunn eller dyp skuff nederst. Kjøp underskap til kjøkken uten dør og innredning i den kjente HTH-kvaliteten.


Dette på grunn av behov for plass til røropplegg.

Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. Overskap er derfor velegnet for mindre kjøkken , hvor det ikke er plass til mange underskap. Men overskap er ikke bare praktisk og funksjonelt for mindre kjøkken. Overskap utnytter, akkurat som høyskap, ellers ubrukt plass og gjør det om til verdifull oppbevaringsplass – og du kan aldri ha for mye oppbevaringsplass på kjøkkenet.


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.


Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte. Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem. Sammenlign pris med oss!


Handle smart - Spar penger.

Få den laveste pris her! Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter. Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken.


Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv. Og kjøkkenskuffene er verktøykassene dine. Kjøkkenet er en arbeidsplass. Du vil fort merke hvordan Sigdals skuffer gjør kjøkkenarbeidet enklere, mer oversiktlig og mer lystbetont. På et Sigdalkjøkken kan det fort bli rift om kjøkkentjenesten.


Fritt for å lage maten i dag! Hylleskap er den rimeligste løsningen til det nye kjøkkenet ditt. Når prisen på det nye kjøkkenet skal holdes nede, er en av mulighetene å velge kjøkkenskap med hyller. Det er opptil å spare hvis du velger et standard underskap med en skapdør og en hylle sammenlignet med et tilsvarende underskap med to LUX-skuffer. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.


Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment.


Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem.


Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg