fredag 11. januar 2019

Lodge støpejern

Lodge støpejern

Ikke betal full pris for lodge. Bestill nå og spar penger. Save Up to - on Your Favourite Accommodation with hotelscan! Add to Wishlist Quick View.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke. Denne allsidige pannen er perfekt til alt fra steking og fritering til baking av brød. Denne bruker du garantert ikke opp, ikke neste generasjon heller.


I tillegg er det bra for kroppen med en jerngryte og den gir det beste resultatet i kombinasjon steking og rett i ovnen. Svir seg i jerngryte? Nei, den må krydres.


Fungerer på alle varmekilder inklusiv induksjon, grill og ovn. Materiale: Støpejern. Kan brukes på alt fra koketopper til grill. Stek alt fra egg til pannekaker. På lager, rask levering 1-dager.


Kan leveres innen julaften. Stekepanne støpejern ULTRA LIGHT cm. Høykvalitets støpejern er et perfekt materiale til matlaging.


De er tilnærmet umulig å ødelegge, og kan brukes på alle varmekilder (induksjon, koketopp, stekeovn, grill og åpen ild). Lodge StEikepanne Støpejern cm. Portabel grill med rist i støpejern fra Lodge.


Lett å ta med på tur. Sabor Støpejern er emaljert og tåler høye temperaturer. Det egner seg godt til både steking og grilling. Det passer på alle varmekilder.


Lodge støpejern

Dette er en serie som er svært robust. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


En grunnleggende takke er rett og slett et grunt flat pan egnet til steking egg eller pannekaker. Kjøkkenutstyr fra LODGE Cast Iron. De mer forseggjorte modellene er reversible med griddle på den ene siden og en grillpanne på den andre.


Lodge støpejern

Se tester av Fiskars, Tefal, Le Creuset og OBH Nordica mfl. Her kan du få grillplate, stekepanner i kullstål og traktørpanner i støpejern. I tillegg kan du få diverse utstyrstilbehør som stativ for å benytte det ute i naturen. Sammenlign tilbud fra. Le Creuset pannene i støpejern kommer i en rekke av de velkjente Le Creuset fargene som rø orange, karibisk blå samt i sort.


Støpejernspannene tåler alle typer stekeplater, inkludert induksjon. Denne hendige, portable kullgrillen i lekker hibachi-stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg