tirsdag 22. januar 2019

Jotun båtprodukter

Se våre produkter og farger for båt. Jotun Yachting lanserer unikt bunnstoff for aluminiumsbåter Det har lenge vært en utfordring å beskytte aluminiumsbåter mot begroing, noe som også har fått mye oppmerksomhet i media. Med nyheten Aqualine kan Jotun nå tilby eiere av aluminiumsbåter et svart bunnstoff som holder båten fri for begroing gjennom hele sesongen. En dempet blågrønn farge.


Tonen er blågrå, med klare hint av grønt.

Den vil oppleves som en dempet og rolig farge som er god å omgi seg med. En brent, rødbrun og lun tone. Den tilfører interiøret noe naturlig og mineralsk.


Spesielt lekker sammen med beige farger. En gulaktig grønn tone. Fargen er en gyllen og frodig utgave med en viss grålighet, den kan også omtales som en kakigrønn farge.


Jotun og andre produsenters båtprodukter.

Tilbake til våre båtprodukter. Fabrikkmalt kledning med Jotun - maksimal beskyttelse og effektiv bygging. Vi kan for eksempel anbefale fabrikkmalt kledning, malt med vår nyhet: Drygolin Ultimat - vår beste utendørsmaling noensinne. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Gå til båtprodukter fra bl. Benar Matt er en alkydolje med god værbestandighet og vannfasthet. Gir en matt overflate. Vi forhandler litt av hvert, fra hele båter og motorer ned til de minste delene.


Har vi ikke noe inne på lager, får vi tak i det aller meste. Besøksadresse: Åsbieveien 11. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Benar UVR er en værbestandig alkydolje for edle tresorter.


Produktet inneholder filmkonserverende midler som motvirker vekst av svertesopp på treoverflaten. Båtfärg, bottenfärg och allt annat som du behöver för att göra i ordning och vårda din båt. Vi handlar med rosade Jotun Yachting när det gäller båtvår här får du tag på allt över vattenlinjen och under vattenlinjen online och fraktfritt från 3kr - Lovelyhome.

Vi båtägare är väl aldrig mer stolta som vid årets första tur i en skinande och blankpolerad båt. Efter en lång vinterförvaring är det inte bara. Vi fører også Tjæralin og San Marco.


Malerstua er velkjent for sitt store utvalg i båtprodukter. Her får du alt du trenger til båtpussen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg