tirsdag 8. januar 2019

Skyline halvor bakke

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Finn laveste nettpris her. SKYLINE ble et naturlig navn etter en reise til Shanghai.


Han ga serien SKYLINE et stramt, rent og maskulint uttrykk. Inspirasjonen til Skyline -formen har han hentet fra sine reiser rundt om i verden.

Under en reise til Shanghai, satt han i 43. Han ga Skyline et stramt, rent og maskulint uttrykk som en illusjon av byens stilrene linjer. Han holder gjerne foredrag for interiørbransjen og for næringslivet generelt.


Halvor utvikler egne kolleksjoner for Lama med fokus på lykter, lamper, og tekstil. Halvor Bakke har nå laget en hvit utgave av den populære serien SKYLINE. Alle møblene med merket, har den ultimate kombinasjonen av design, komfort, kvalitet og pris. Oppveksten på gården i Stavern bidro til en sterk forkjærlighet til naturen, noe han har tatt med seg videre i livet.


Halvor overlot gården til sin kjære bror og kunne dermed utfolde sine kreative evner på fagfeltet interiør og dekor i hovedstaden. Skyline ble et naturlig navn etter en reise til Shanghai der han satt i 43.

Siden den gang har han brukt av sine år som reiseleder og flyvert i henholdsvis Ving og SAS Braathens. Dørene er JKE-modellen Nordic One med Edge-håndtak i antrasittlakk. Benkeplaten er i svart keramikk med svart vask.


Hvordan kan jeg få dette ned på et bord? Den kjente interiørdesigneren og tv-fjeset satt på hotellrommet i Shanghai og så utover byens skyline - skinnende lys gjennom mørke, sotetde vinduer. Slik oppsto ideen til glasserien Skyline fra Magnor. Bakke har skrevet i bladet Kamille, er fast stylist for Hilmers hus, og har vært interiørreporter i TV 3-serien Dekor. Han er nå bosatt på et småbruk i Stavern.


Han startet sin yrkeskarriere som reiseleder og flyvert. Bakke arbeidet tidligere i interiørbutikken Bolina på Stabekk, men driver nå egen virksomhet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Viser til (av produkter) Org. He gave the SKYLINE series a tight, clean and masculine expression in sparkling charcoal glass. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Spesialtilbud Spesialtilbud Trykk her for å se spesialtilbud) Dine spesialtilbud Kundesenter Kontakt Oss Bildebase (). Kjent for mange fra TV-programmer som Ekstrem oppussing og Homsepatruljen. Nydelige lyslykter, flotte lanterner, batterilys, lysfat og galante lysestaker.


Her er det mye snask!

Bli inspirert av det fine utvalget! Denne eplekaken skal være seig og go nesten som en konfektkake, forteller Bakke. Jeg tar den gjerne med til venner, eller serverer den hvis folk kommer på besøk, og jeg lager den hele høsten, sier programlederen.


Ja, det er kjent at Halvor og jeg hadde et forhold for mange år siden, men det ble litt utfordrende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg