fredag 11. januar 2019

Jorunns interiør

Jorunns interiør

Toso Norge AS er leverandør av et stort utvalg av gardinoppheng, liksom gardinstenger- og skinner, liftgardin-teknikker og rullegardiner. Alle produktene lages. Norges ledende produsent av måltilpasset solskjerming. Riktig solskjerming øker trivselen. Arne Stangebyes gate.


FredrikstadVis veibeskrivelse. Antall ansatte i bedriften er 3. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Jorunn Kristin Johansen (63) er daglig leder.


Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. GRÅTT OG NATURLIG UTEROM PÅ FJELLET. Foretaket har registrerte ansatte.


Jorunns interiør

Bryggeriveien Klær, sko og reiseeffekter, interiør , gaver, hjem, hytte. Julius Jacobsens vei Klær, sko og reiseeffekter. Ingen lager mere spennende, lekent, tøfft, stramt, strengt, fargerikt interiør som henne. Hun bor i et stort, gammelt sveitserhus i Larvik sammen med den franske mannen sin Jean-Emile.


Her oser det av fransk lykke, deilige myke stoffer og vakre stilleben. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Utvidet firma- og kredittinformasjon. Nå er det omgjøringer i butikken om dagen de lekreste stoffene strømmer på og symaskinen går varm. Jeg syr til kunder og innimellom får jeg tid til å. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


Lekkert fløyelsstoff. Finnes i mange farger. Det finnes mange skatter på Jorunns hjemmekontor, for eksempel det gamle Polaroid-kameraet, den antikke kofferten og tapetrullene som ligger i gamle potetkasser. Velkommen til en hyggelig garnhandel. Fra å jobbe stort sett på egenhånd i de første årene, er nå Anita ansatt i stilling.


Jorunns interiør

I tillegg har vi et par dyktige hjelpere til å steppe inn på. Advents-arrangement med hvite lys og lilla blomst. Den mørkeste tiden er over oss og vi hungrer etter å tenne lys.


Vi ønsker å signalisere at det er advent. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Jeg startet en liten butikk i uthuset, i hagen. Det var mest gammelt som ble brukt på en annen måte, litt gjenbruk.


Responsen var veldig bra. Jeg er utdannet Interiør konulent, og er glad i prosjekter. Fra forrige sommer begynte jeg med en del nye varer, så nå er det gammelt og nytt i skjønn forening i Kristin,s Hage.


JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg