mandag 21. januar 2019

Hviit interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. En verden av interiørdesign, stylingtips og lekre hjem.


Prisnivået ligger muligens et stykke høyere opp enn hos en del andre interiør – og møbelbutikker.

Det skyldes nok høy produktkvalitet og fokus på kjente varemerker. Hviit har en egen side for tilbudsvarer. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Min personlige mening er at man skal være litt varsom med å blande for mange hvitfarger.


Små nyanser utgjør store forskjeller og kan fort skape litt ubalanse i lyse og hvite interiører. Detaljer som gjør en forskjell. Leverandører soGlomvik går Herregår Cute N Cool Edelweiss og mange flere.


Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris.

Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN. Vi hos glassoginterior. Hvitt krus med røde prikker 2pk. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig.


Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter. I over år har vi skapt kreative løsninger for interiør og håndverk. Bestill interiørkonsultasjon og søm i dag, eller besøk vår butikk for inspirasjon. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.


Besøk vår nettbutikk idag! Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din epostaddresse. Beklager, men vi kunne ikke finne denne brukeren.


Hos oss finner du en nordisk og tidløs, men varm og personlig stil. Vi legger stor vekt på skandinavisk design med kjente merkevarer som Muuto, Northern, Normann. Fargene kombineres med lette nyanser av hvitt , grått og en vakker dus pudder-tone. Det er florlette tekstiler, paljetteputer, gull og en glamorøs tilnærming som det er umulig å beskrive som annet enn vakkert.


Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle. Stor hvit skittentøyskurv fra Senegal. Lama interiør er bygget på kjærligheten til vakre ting, og lysten til å bygge og skape.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg