mandag 28. januar 2019

Silketepper

Silketepper

Bestill håndlagte silketepper av beste kvalitet. Prøv først og betal senere! Tusenvis av tepper til røverpriser. Gratis frakt på alle bestillinger. Leveringstid: 1-dager.


Norges største utvalg. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! I mer eksklusive tepper brukes silke til både varp, verf og lugg, slik at veveren kan skape forfinede detaljer.


Markedets beste utvalg av håndlagde kvalitetstepper til en rimelig pris. Silketepper er gjerne de tetteste og mest kostbare som finnes. I et helsilketeppe er både luven, renning og innslag av silke – som f. Dette stoffet er en drøm. Få stoff skaper så mye begeistring som silke. Mykheten og elegansen finner du neppe i andre stoff.


Silketepper

Tepper av silke er luxsus for føttene og lyser opp alle rom. Orientalske tepper finnes ikke bare av ull. Forskjellig produksjonsmetode og materialvalg gjør at alle tepper krever individuell behandling. De finnes også i silke.


Rensemetoden som benyttes er skånsom, effektiv og miljø- og allergivennlig. Behandlingstiden er fra èn til fire dager. Tepper fra Kina inneholder ofte mønster som forteller en historie. Drager med stilfulle elementer er ofte avbildet.


Nå for tiden blir også kinesiske tepper med moderne design fremstilt. For at du skal kunne få enda mer for pengene, tilbyr vi også billigere alternativer i ulike materialer. Våre vakre og trendy viskosetepper er et ypperlig alternativ til silketepper eller persiske tepper. Fibrene i viskoseteppene er laget av naturmateriale, noe som gir dem en helt egen vakker og skinnende overflate. Teppeabo har et meget godt utvalg av vegg til vegg tepper.


Auksjoner, formidling og rådgiving. Hjemmet blir fort lunere med et deilig gulvteppe. Hos oss finner du tepper i alle størrelser, i ulike kvaliteter fra ekte, håndknyttede tepper til maskinknyttet ull. Iran og noen deler av tilgrensende land.


Silketepper

Vanskelige flekker kan kreve spesialbehandling som tilsier en høyere pris. Det samme gjelder dersom teppet må strekkes for å rette ut bulker og skjevheter. Vask av et teppe tar vanligvis mindre enn uker. Trygg E-handel med 14. Tepper kan virkelig løfte rom og møbler til helt nye nivåer, samtidig som med et teppe kan sette et personlig preg på din innredning.


Antikke tepper kan koste enda mer på grunn av unikhet og særpreghet, forteller han. Husk å besøke oss på facebook for oppdateringer, kommende visninger og auksjoner. Se lokale håndverkere som vever silketepper og presser papir av barken fra morbærtreet, og besøk ruinene av Bibi Khanum moskeen og Ulug Beg observatoriet. Morgenen til egen disposisjon.


Overnatting på hotell. Toget kjører tilbake til Tasjkent. Ankomst om ettermiddagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg