fredag 25. januar 2019

House doctor toalettrullholder

Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Den har et enkelt design men er mye artigere enn vanlige toalettrullholder.


Perfekt for deg som liker et minimalistisk formspråk. Bli med i vår vipklubb. Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter.

Produktene er designet og utviklet i Danmark og produksjon er gjort med respekt for miljøet. Vi elsker Neon Living produkter inkl. Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende! Du er herved blitt advart.


Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem.


De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem.

Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Finn laveste nettpris her. Norsk interiørbutikk på nett.


Håndplukket utvalg av interiør og designmøbler. En avrundet og mykt uttrykk som er fortsatt visuelt. Toalettrullholderer en del av Bath serien av Norm for Menu og er utformet med en enkel og gjenkjennelig stil. La deg inspirere av et univers av spennende møbler som følger tidens trender for både materiale, farge og design.


Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! House Doctor har et stort utvalg av flotte designmøbler til lave priser. Med en Oppslagstavle kan man ha orden på viktige papirer og huskelapper. Legg dem i en hylle eller heng opp med en klype. Tavlen passer både på kontoret, kjøkkenet eller i gangen som en moderne og praktisk oppbevaring og innredningsdetalj.


De produserer interiør som kan være med på å skape en uformell, livlig og personlig stil.

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg