torsdag 31. januar 2019

Jotun fargekart interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!

Finn riktig produkt til ditt interiørprosjekt her. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Det handler om tankesett og livsstil.


Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger.


Når du velger våre malinger, lover vi at malingfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Ute.

Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Les mer om JOTUN Fargetrygghet. Se vårt digitale fargekart og finn fargene til ditt hus. Tonen er blågrønn med et grålig skjær over seg.


Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Hvert tema uttrykker individuelle tankesett og livsstiler – tre historier om personligheter, fortalt med farger: CALM, REFINED og RAW.


Uansett om du befinner deg hjemme eller på hytta, i byen eller i mer landlige omgivelser, vil naturens egne materialer tilføre interiøret en helt egen ærlighet. Ved å benytte naturlige materialer og transparent behandlig tar vi vare på det ekte og ærlige. Bli inspirert av det interiørbeis-fargekartet fra LADY. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det nesten litt som å vente på julaften.


Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer. For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet.


Nye malingskvaliteter.

Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. Derfor står også disse etter hverandre i fargekartet sånn at det skal være enkelt å leke med monokrome sammensetninger hvis du ønsker det. Men dette vurderer du selv ved å innhente en stor fargeprøve, eller kjøpe inn en fargeprøveboks.


Jotun er uten tvil Norges mest populære produsent når det gjelder maling i hjemmet. De har et enormt utvalg av farger til alle rom i huset. Blogginnlegg om hjem malt i fargen xxxx fra Jotun har blitt satt stor pris på, så her samler vi alle av disse slik at du enkelt kan finne din favorittfarge. Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør , f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel.


Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg