torsdag 24. januar 2019

Tine k home kurv

Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Aktuelle kampanjer Interiør! Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Vi kan desuden tilbyde keramik med de fineste udtryk, lækkert sengetøj i flotte farver, samt gulvlamper og pendlerlamper med hyggelig belysning. Derfor afspejler vores sortiment af boheme møbler m. Du kan derfor finde interiør og brugskunst i adskillige lækre naturmaterialer, som for eksempel bambus, rattan og eksklusivt søgræs. Paret bor på Fyn sammen med deres tre barn Klara, Tilde og Konrad.


Varen ble lagt i handlekurven din! De bor på Fyn sammen med deres tre barn Klara, Tilde og Konrad. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Jeg minner om Sommersalget! Merket har alt fra interiør, keramikk, tekstiler, møbler, klær og accessories.


Tine k home kurv

Vi leverer indenfor 1-hverdage ved lagervare. Kurv - Køb online til en god pris - hurtig levering - Byt i alle vores forretninger. TILBUD Fri fragt til.


Kurven er håndflettet og har praktiske hanke. Home er et populært brand. To stk nydelige Tine K kurver. Selges grunnet flytting. MARKEDSKURV MED HANK STR.


Tine k home kurv

Tine K kurv Disse store kurvene fra Tine K er så fine, og har mange bruksområder! Fyll den med pled puter eller blader og aviser. Den lille bambuskurv har mange egenskaber. Denne kan blandt andet bruges til opbevaring af legetøj, puder, bøger eller måske toiletpapir på badeværelset. Brug kurven til planter, puder eller dekoration.


Stort udvalg af Tine K. The majority of the items are handmade and thus unique. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Denne flettede lampeskærm af bambus har flere anvendelsesmuligheder.


Tine k home kurv

Den fungerer både som flot og åben lampeskærm, og kan også anvendes som kurv til opbevaring. Eller brug den til opbevaring i køkkenet, entreen, hæng dem op i kroge på væggen. Du kan også bruge kurven på terrassen til planter, det giver et meget hyggeligt miljø.


Praktisk høj kurv i flettede palmeblade som kan fyldes med bamser på legeværelset, eller bruges som papirkurv ved kontorpladsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg