fredag 18. januar 2019

Rustikk stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!

Den rustikke stilen passer både i byen og på landet. Rustikk kan være fra industrielt uttrykk til landlig eleganse. Stilen er generøs og ujålete og materialer som ubehandlet treverk og skinn er gjengangere, sammen med varme metaller og stein. Fargepaletten er varm og lun, og gir et sjarmerende og koselig preg.


Ditt eget lille krypinn. Stedet hvor du kan trekke deg tilbake og stenge verden ute, eller ta den inn. Soner som glir elegant over i hverandre, men som likevel er.


Stue rustikk å forme er en veldig interessant utfordring! Hvis du har lest den første delen av artikkelen, vet du sikkert at de indre ideene aldri går ut.

Rustikk speilmodell med kraftig aldringspreget værbitt trestruktur. Prydet med kraftige fasede kantprofiler og rustikke hjørnebeslag av stål. Leter du etter en rustikk hengelampe, eller en pendellampe i landlig stil?


Hos Lampegiganten finner du et enormt utvalg av lamper i alle stilarter. Vi har mer enn års erfaring fra lampeverdenen. Finn din drømmelampe hos Lampegiganten i dag! Rustikk tapet: Du kan absolutt få et soverom med rustikk stemming selv om du ikke har ekte tømmervegger. Et tøft tapet kan gjøre susen.


Det finnes mange naturtro tapeter på markedet, så sjekk for eksempel Mr Perswall, Tapetgalleriet eller ConcreteWall. Du behøver ikke pusse opp hele rommet for å få den rustikke stilen hjemme hos deg selv. Det kan være nok å bytte ut en del nøkkelgjenstander. De gjør seg godt også i en sjarmerende leilighet i landlig stil.


Til tross for den slanke formen setter de et rustikt preg på stuen og sørger for et lysende blikkfang på veggen. Bruk søkeordet “veggfakkel” når du søker i nettbutikken, og så er det bare å studere resultatet. Du aner sikkert at svaret er ja.


En rustikk lampe gjør seg godt sammen med det gamle spisebordet. Ta gjerne kontakt med våre fagfolk hvis du enda er usikker på hvilken lysekrone som passer best i din spisestue. Du finner kontaktinformasjonen nedenfor.

Få varene levert hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Det er enkelt å få varene med hjem. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Rustikk stil stue : mange tre elementerRustikk stue : vegger laget av stein2. Chic grå sofa med kasteputer2. Elegant lysekrone utstilling. Landlig interiør er veldig romantisk, sjarmerende og selvfølgelig tradisjonell. Her er noen fantastiske rustikk stue design som vil inspirere deg og gi deg noen originale ideer.


Takket være oppfinnsomheten til moderne designere, kan du nå blande det moderne og det rustikke på en intelligent og balansert måte for å få en elegant salong i midten. Et hjørnebord i rustikk og industriell design. Bordet er meget stilrent og prisgunstig, laget av rustikk alm, med et solid understell i sort metall.


Hvert møbel er unikt med sprekker og skader for å gi møblene karakter og rustikk utseende. There are no blog posts yet. I sortimentet vårt finner du en lampe for begge disse stilene, samt for flere andre landlige stiler som gjør din innredning komplett. Rustikk og filigran, rett og enkel, eller komplekst håndverksforarbeid: rustikke gulvlamper og gulvlamper i landlig stil er så mangfoldig at det garantert er noen for enhver smak!


Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg