torsdag 24. januar 2019

Jysk barnemadrass

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.


Alle barnemadrassene våre har god luftsirkulasjon og trykkavlastende egenskaper. VINN ET GAVEKORT PÅ 3.

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr.


Vi tilbringer opptil en tredel av livene våre i senga, derfor er det avgjørende med en god madrass. I JYSK er kjent for vår gode kompetanse innenfor madrasser. Velg mellom et stort utvalg billig rammemadrasser, skummadrasser, vendbare madrasser eller barnemadrasser.


Les mer om vår utvidede garanti på madrasser her. Ute etter barnemadrass ? Gode merker som Kaxholmen og Candide, og selvsagt rimelig pris!

En barnemadrass til vokseseng gir deg tre lengder. Med hjelp fra de to tilleggsdelene, kan madrassen vokse med barnet, fra 1til 1eller 2cm. IKEA har også barnemadrass til juniorseng med størrelse 70x1cm. Dette gir en madrass med to fastheter.


Overtrekket består av bomull og polyester quilt. Glidelåser rundt gjør det enkelt å ta av og vaske overtrekket. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Det er skummadrassen Plus Pfra Jysk som får topplasseringen i testen med sine av 1mulige poeng. Uten overmadrass har denne skummadrassen en prislapp på 6kroner i Norge.


JYSK samarbetar med välkända och pålitliga fraktfirmor över hela världen för att säkerställa att våra leveranser kommer ut på utlovad tid. Kunder kan välja mellan att få leverans till dörren eller få bärhjälp in till önskat rum i ditt hem. JYSK är stolt att kunna erbjuda ett brett sortiment både i butik och online. Hoppekids Waterlily Eco Luxury barnemadrass er vår beste svanemerkede madrass.


Den har et topplag i trykkavlastende Celsius visoelastisk skum for ditt barns ekstra komfortable, gode og trygge søvn. Kjernen er laget med hypoallergisk skumfyll med ventilasjonskanaler som sikrer god luftsirkulasjon og regulerer kroppstemperatur og fuktighet. JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig.


Brukes gjerne sammen med DRY Overmadrass eller Madrassbeskytter for ekstra lang levetid.

Madrasser og senger av høy kvalitet til alle behov. Jysk Gold Tfås i mange ulike størrelser. Alle madrassene i testen er i størrelse 90x20 og Jysks testvinner har en normalutsalgspris på 1. Er du imidlertid på jakt etter en ny overmadrass og i kjøpmodus akkurat nå, skal du vite at det fra 4. Testvinnaren från Jysk – kallskummadrassen – klarade sig bäst i detta testmoment. Hela konstruktionen på madrassen, med tyg och övrig stoppning som vadd till exempel, är det som avgör.


Jysk har även bäst tryckfördelande förmåga. Den skal ikke være for myk, ei heller for fast. Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg