onsdag 9. januar 2019

Speil nille

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse.

Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad.


Sammenlign pris med oss! Prøv FINN levert, fra kr 75. Siden ble ikke funnet. Vi beklager, men siden du forsøkte å laste ble ikke funnet. Er på jakt etter speil til å ha i veska.


Utstyr: Musikkanlegg, speil med gardiner, barrer. Begge salene har flytende gulv og faste dansematter, fastmonterte barrer Garderobe til begg. Med en pappbit, et speil , 150-2plastskjeer og limpistolen er jeg igang. Også føles det så bra når det er laget i bærekraftig bambus.


Hold deg oppdatert på interiør og trender her. Her finner du lys og lykter, tepper og puter, speil og pyntestener, kurver, pled planter og garn. Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen.


Mange av speilene våre kan henges opp både horisontalt og vertikalt, så bare velg det som passer deg.

Rundt speil med metallramme. Nille har alltid gode tilbud. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg