torsdag 31. januar 2019

Jotun bevegelse

Få den laveste pris her! LADY Supreme Finish Tre og Panel. Det er drømmen om å sakte bevege seg gjennom rommene. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning. Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve eller oppstrøk på en vegg med JOTUN Fargeprøve Interiør.

Dette temaet handler om harmonisk balanse og dempet enkelhet. Den er ikke for søt og den er utrolig behagelig, den matte overflaten gir et helt spesielt uttrykk. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. En rosa favoritt, – den er grålig rosa i tonen og veldig lekker sammen med mørkere varme gråbrunefarger som f. Denne rosatonen er det også mange som elsker på fire vegger – både for voksne og barn.


Det ble bevegelse fra jotun og er fortsatt like fornøy så kan anbefale den virkelig! Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!

Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Skriv din kommentar her. Dette kommer nok til å bli en av Jotuns bestselgere denne sesongen, har allerede anbefalt denne til flere prosjekter.


Jotun satser hardt på nude, og har flere gode alternativer. Denne nyansen kan også kalles en blek terracotta. Jeg (24år gammel kvinne haha!) skal male soverommet mitt en lys rosa farge.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Jotun har identifisert tre tendenser med tilhørende farger som de mener vil prege hjemmene våre i tiden som kommer.


Tendensene heter City Motions, Silent Serenity og Lush Garden. Etter en lang periode med lyse interiører, er det nå helt tydelig av vi ønsker å leve med farger, sier Lisbeth Larsen, Global fargesjef i Jotun. Både hos meg og min datter på …) Herlig ide!


Tonen fremstår som mer gyllen, og dermed mer grønnaktig. Bevegelse er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp bevegelse i ordboka.


Den rødere enn mange andre lillatoner, men først og fremst er det dybden i denne fargen som gjør den unik.

Her er hele farger som speiler tidens trender, og gir oss dype, sterke, farger som er levende, naturnære og harmoniske. Fargene er oppdelt i tre kategorier - City Motions, Silent Serenity og Lush Garden. Silikatbasert maling med uorganisk, lysekte pigmenter og fyllstoffer.


Benyttes på utvendige og innvendige mineralske underlag som fasader og andre flater av ubehandlet eller rengjort puss, sugende naturstein, gassbetong, kalksandstein osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg