fredag 25. mai 2018

Tysk porselen

Nydelige skåler med ansiktsuttrykk. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Eldre, tysk nisse i porselen. Fremstår som strøken. Merket under,- se bilde.

Produsert i tidligere GDR. Derfor er det neppe noe skille på suppeskåler solgt fra Egersund Fajanse til tyskere eller bestemor Hansen i Randaberg så lenge de ikke er merket med tyske symboler. Verdi har jeg ingen mening om, men uten ørner eller SS-symboler tror jeg at den er beskjeden. TYSK PORSELEN 4kr.


En er flat, den andre har litt mer skålform. Selges samlet eller hver for seg. Mange av disse brikkene ble gjort med stor artisteri og har betydelig verdi som antikviteter.


Du nevnte England: Det tar lang, lang tid å få en oversikt. Samlere av tysk porselen kan begynne med å bestemme hvor mye av sitt budsjett de ønsker å vie til sin hobby, og basere nye kjøp rundt eksisterende eller tidligere kjøp.

Denne typen Kina er vanligvis merket med en produsent identifikasjon som kan hjelpe samlere lære historien om sine brikker. Antikk porselen kan være alt fra kopper, skåler, tallerkener og dekorative elementer (både vanlig og håndmalte) til dekorative varer. Mange samlere og antikvitetshandlere identifisere antikk porselen ved å se på ulike typer markeringer under porselen selv. Noen brikker er merket med et firmanavn.


Udenlandske porcelænsmærker. Porselen er laget av kaolin (en type leire) og knust stein – kvarts og feltspat. Kunsten å lage porselen er kjent i Kina fra det 7. Keramikk og porselen. Glosbe, online ordbok, gratis.


Bla milions ord og uttrykk på alle språk. I motsetning til porselen - og tinnfigurene er byens gotiske domkirke synlig på lang avstand. Også festivalene i Meissen tiltrekker seg gjester fra alle kanter hele året.


Vår butikk holder til i Storgata midt i Oslo sentrum. Du kan nå oss på tlf. Andre har kjøpt det du leter etter Sammenligne med tidligere solgte varer Trollviken Gjestegår Svært innholdsrik og påkostet.


Flotte pyntegjenstander i keramikk, porselen og glass, fra både Egersund og Porsgrunn porselen , eller kanskje du er på utkikk etter kinesisk porselen. Tysk porselen 3kr. Uansett, du finner det meste hos QXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg