tirsdag 29. mai 2018

Lady fargekart

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det.


Inspirasjon når du skal male ute. De varme, hvite tonene skaper en inviterende atmosfære, og. LADY Perfection gir et perfekt, helmatt resultat, som står. LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet.


Nå er det nye fargekartet fra LADY lansert. LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute.


Lady fargekart

Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et. Forrige uke kunne vi endelig vise frem det nye fargekartet fra LADY til interiørpressen, og nå til dere! Se det nye LADY -fargekartet her. Fargekartet vil være å finne. I dag lanserte vi et nytt fargekart for LADY.


Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Synes du det er vanskelig å velge farger til veggene? Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Jotun gir og en oversikt over.


Kjøp på nett eller i butikk. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Det handler om å skape rom for gode. Bestill blant våre fargekart for innemiljø. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss!


Aktiv nytelse, glede og bevegelse. Det hele handler om energi og vitalitet. Vi tar full kontroll over eget liv, og opplever hvordan farger beriker og stimulerer. Slik får du et godt resultat.


Lady fargekart

Du finner din nærmeste forhandler her. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling.


Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Se handlinger som har blitt utført av de personene som administrerer og. Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter.


Her er våre favoritter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg