fredag 25. mai 2018

Male sjablonger

En sterk, permanent og vannfast sjablong godt egnet til tyverimerking. Har du et møbel eller en pyntegjenstand som skriker etter fornyelse? Hvorfor ikke forsøke å pimpe det med hjelp av noe du sikkert var borti i barndommen, nemlig sjablonger ? Vi har vært borti både decoupage og kontaktplast med stort hell, men ikke sjablongmaling. Hvis de ikke har lim fra før, så bruk avtakbart spraylim.


For å påføre maling bruker du en stoplepensel eller svamp.

Mix Media Art Thick Stencil. Flexible and strong material. Ideal for 3D effects, spray and mix media. Stilig, lekne eller klassisk. Og husk at sjablonger ikke bare passer til veggen.


Selv detaljer som lampeskjerm, nattbord og skrivebord kan males med sjablonger. Våre sjablonger er laget i plast med tykkelse mm. Til sjablonger er vårt forslag å benytte akrylmaling, men oljemaling kan også brukes.

Det beste å lage sjablonger av er litt stiv og tynn plast. Når du skal male på sjablongen er det viktig å ikke bruke for mye maling. Bruk en butt pensel, klipp gjerne av tuppen av busten så den ikke er for lang. Ta på litt maling og tørk av nesten alt på en papir.


Så stamper du på sjablongen til du har lagt på nok maling. Kopier sjablongen opp til ønsket størrelse. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider.


Hvorfor ikke male ditt eget motiv rett på veggen, så skaper man et helt unikt barnerom. Velg et motiv med tydelig form, tegn motivet med kritt på veggen først og mal så for frihånd. La barnet være med å velge motiv og størrelse. De er fleksible og kan vaskes. Reserver ditt Hotell i Male online.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren.


Med sjablonger får du personlig fornyelse, enten du velger hele veggen eller bare en skapdør.

Ideelt til å dekorere vegger, puter, møbler, kjøkken, bord og stoler. Det er viktig at underlaget er glatt. Sitter egentlig og leter etter mønster som jeg kan male på noen møbler som trenger å friskes opp, og fant siden din.


Sjablonger er dyrt å kjøpe,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg