onsdag 23. mai 2018

Bytte farge på hus

Våre medlemmer bruker sine hjem for å spare tusenvis når de reiser. Bli med i dag og bla gjennom 65. Skal du bytte farge på huset i år? Er fargevalg vanskelig? Nettopp pga av større flater og lyset oppfører de seg anneledes, og det er viktig å tenke også på andre enn seg selv når du skal velge farge på huset ditt, nettopp pga av naboene.


Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem.

Sjekk om du må sende byggesøknad for å endre fasaden, eller om en ansvarlig søker må sende inn byggesøknaden din. Våre byer og tettstedet vokser, og arkitekturen og omgivelsene blir stadig mer komplekse. Farge som spesialområde 31.


Hvem skal reetablere det vi mister? Vi må satse på teamwork. I dag her vi et hus som er beiset brunt. Vi ønsker å gå fra mørkt til lyst på dette huset og trenger noen tips og råd.


Bør jeg fortsette med beis eller maling for best resultat? Hvor mange strøk bør jeg regne med for overgangen fra mørkt til lyst hus ?

Og takker på forhånd for tips, råd og svar. Når man har kjøpt et hus , har man rett til å bestemme fargen på det også. Tre er et veldig varig materiale, men på eldre hus som har vært dårlig vedlikeholdt eller som står værhardt til kan det være nødvendig å bytte kledning, forteller Anne-Marie Ulven, marketingsjef i Moelven Wood AS. Har du et gammelt og trekkfullt hus , kan det være lurt å etterisolere samtidig. Ser du hus i en farge su blir inspirert av.


Har du allerede et grønt hus og vil male om i samme farge ? Vil du bytte farge eller nyanse? Ta med deg en liten flik av malingsfilmen til nærmeste Nordsjö-forhandler, så kan du forsøke å finne frem til hvilken farge dette er. Et hus er sjelden et bygg i ensom majestet – som f. Vi har i tillegg burgunderrøde vinduslister, hvite kanter, og burgunderrøde skodder. Samt terasse i samme farger.


Selv syns jeg antikkhvit er en fin farge på hus. Eg er heilt enig i at Berg og kvite kanter sikkert hadde blitt veldig bra. Dessverre orker me ikke ta jobben med å bytte farge på vinduene ennå, så de kommer te å bli røde fram te me får bedre tid. Det frisker veldig opp.


Tjærebrun og rødt blir nok bra. Me skal tenke på det gjennom vinteren og male te våren. Har du nytt hus , eller vil du skifte farge på boligen?

Hvilken farge ønsker du? Mørke hus fremstår som mindre ruvende enn hvite og lyse hus. Spill på lag med naturen, og husk at mørke farger ofte gir en mykere overgang til vegetasjonen rundt boligen. Last opp bilde av ditt eget hus. En ting er at det skal være praktisk og effektivt, men du må jo selvfølgelig få lov til å velge den fargen du ønsker selv til ditt hus ! Få flere råd og tips i vårt digitale fargekart her!


Se våre fargekart her eller få flere tips til valg av farge til utendørs her. En god terrassebeis som settes inn i treverket etter alle kunstens regler og rengjøres godt, holder stand mot vær og vind to, tre år. Deretter bør behandlingen gjentas.


Er du da fornøyd med fargen, fortsetter du med samme farge som før. I et bilde, er det mulig å endre farge på f. Mvh Elin :-) Fotodoktoren svarer. Bruker Photoshop Elements. Photoshop Elements har nok av funksjonalitet til dette formålet, selv om Photoshop har enda bedre muligheter med både adjustment layers og quick masking.


Gi meg genseroppskrifter og tommelfellinger – null problem. Instruksjonsvideoer finstuderes og timer brukes på å sette meg inn prosessen. Men slikt som å skifte farge når jeg strikker med rundpinne, det viste seg å være noe jeg ikke kunne. Når man skal pusse opp gamle hus , kan man ikke alltid velge moderne løsninger og materialer.


Mange tror også at alt som ser slitt ut må byttes ut med nytt. Dermed kastes originaldeler som gjør at huset ødelegges rent estetisk. Skaff deg kunnskap og gi den jobben du selv ikke klarer til en håndverker som kan gamle hus !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg