mandag 14. mai 2018

Jotun lady fargevelger

Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.

Inspirasjon når du skal male ute. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Finn favorittfargen til ditt drømmehjem med Jotun sin nye, digitale fargevelger eller kom innom XL-BYGG og kikk på fargekartet i butikken.

Lisbeth Larsen Global Colour Manager, Jotun. Et eget oppslag er også viet til JOTUN Panellakk. Farger til både interiør og eksteriør.


Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. For mer inspirasjon og tips, besøk lady. TRANSPARENT BEHANDLING. MALE PANEL OG TREVERK.


Underlag som panel, listverk, dører, vinduskarmer, mdf og møbler. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Finn ut hvor mye maling du trenger.


Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! Uansett hvilke nyanser du velger å gå for, er det smart å bruke fargevelgeren til Obs Bygg.


Excellent Lady Pure Color Fargekart Lady. LADY Pure Nature Interiørbeis og Jotun Panellakk. Fargesett bilder av ditt eget hus, både utvendig og innvendig!

Idéer til fargefornyelse dukker opp når vi minst venter det! Jotun Fargevelger App With Jotun Fargevelger App. Interiørglade nordmenn har lagt sin elsk på den robuste og slitesterke malingen, og det er ikke uten grunn: LADY Wonderwall er kåret til best i test og er markedets mest robuste veggmaling. LADY Perfection gir et perfekt, helmatt resultat, som står godt til veggene.


Velg hvite nyanser som passer sammen med veggfargen, eller prøv en mørkere valør for et annerledes og spennende uttrykk. Den har i tillegg dekkgaranti på to strøk. Skjermen din er desverre for liten. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger , og det får du ikke på mobil. Sitter du allerede med en tablet, prøv å snu den vannrett. LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge.


LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY ! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. LADY finnes i en rekke kvaliteter tilpasset ulike behov. Når du maler med LADY vil du alltid oppnå et vakkert sluttresultat, både når det handler om farger og finish! VAKKER, MATT OG ROBUST LADY Wonderwall har blitt enda mattere og lar fargene komme til sin rett.


Ytterligere informasjon om LADYs produkter finner du på jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg