mandag 7. mai 2018

Elliot slettvoll

Elliot 3-seter Design: Helene Hennie. Velg blant et rikt utvalg farger og tekstiler, og sett sammen de modulene som passer deg og rommet den skal stå i best. Bein i sort stål gir divanen et lett uttrykk som passer inn i både klassiske og moderne hjem.


Ingenting bør overlates til tilfeldighetene når du velger sofa. Våre kunnskapsrike innredere er her for å hjelpe deg – enten du ønsker en ny sofa eller skal møblere et helt hus. Kom innom oss for å se! Hjørnesofa, modulsofa eller treseter? Vi hjelper deg til å finne sofaen som passer best for deg.


Meget pent brukt, ingen feil eller mangler. Charles Dudley Warner) Hei, alle gode! Jeg var på lanseringsfesten for noen dager siden, og kunne derfor ta en close look på de nye møblene.


Elliot slettvoll

Slettvoll , slettvoll _no, Velkommen til Slettvoll. Her akkompagnert av Ross pall og Piet stoler i den nye fargen Sand. I høstens kolleksjon. Ben i heltre eik, ubehandlet eller mocca. Pall leveres i eksklusiv hud i sort, san mocca, cognac eller i valgfritt tekstil.


Ikke vendbar setepute. I dag blåser og regner det oppover her hos meg – et perfekt vær ute til å være inne i. Sunhome river gulv, mens jeg fjerner lister og gerikter. Se flere ideer om Stue, Interiør og Hjem. Eksklusiv hud i fargene sort, mocca eller cognac.


Elliot slettvoll

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Sofa i to størrelser. Enste minuset er prisen. Denne Pinnen ble oppdaget av Bente Hansen Nyengen.


Er det noen av dere som har den, og er dere fornøyd? Drømmer om den i en kremhvit, deilig farge. Men med tanke på prisen så burde man vel aldri kjøpe en sånn sofa i nettopp hvit, hehe.


Elliot slettvoll

Vi får se hva vi lander på, men akkurat nå står den høyest på ønskelista mi. I spisesonen er det en miks av gamle og nye møbler. Det solide spisebordet og stolene er fra danske Bent Hansen.


Skapet i bakgrunnen har de arvet fra Niels sin bestefar. Det mørke treskapet er delikat mot den lyseblå veggen. Plantene bidrar til et frodig inntrykk. Vi bryr oss om ditt personvern.


Elliot slettvoll

Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg