onsdag 16. mai 2018

Matt beis

Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som sikrer en god beskyttelse av treverket. Blandes i de aller fleste farger. Leveres i basene Klar Matt og Gul Matt. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.

Tyrilin Matt Beis er en vakker matt vanntynnbar eksteriørbeis med lød og fargespill. Beisen trenger ingen grunning og er lett å påføre. Mange moderne hytteeiere ønsker att hytten skal se gammel, men velstelt ut. Det mener Scanox, som har opplevd en storetterspørsel etter en matt beis som får huset til å se rustikt, urnoskt og værblåst ut – samtidig som det er velstelt og delikat, uten at det må gjenbehandles flere ganger årlig.


Vedlikeholdsintervall som for vanlig beis. Svak gulbase som kan brekkes i svake brune toner og gråfarger. Sammenlign pris på maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.

Moderne teknologi og vår lange erfaring har gjort det mulig å fremstille en høykvalitets- og fremtidsrettet beis som beskytter og gir et naturlig matt uttrykk tilpasset den norske fjellheimen! Finishen er helmatt og uten glansrefleksjoner. Foto: Tøft og helmatt. Utvalget innen beis , maling og andre produkter til behandling av trevirke har økt i takt med interessen og nordmenns glede over oppussing av egne boliger og fritidsboliger.


Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Gul - base som kan brekkes til gylne og mørke bruntoner. Gulbase som kan brekkes til gyldne og mørke bruntoner. Tyrilin Tjærebeis fra Scanox, er en ypperlig beis på fjellet, en ordentlig hyttebeis.


Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket. Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. LADY Pure Nature gir en naturlig, matt overflate som fremhever den vakre strukturen i treet.


Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Beis panelhvit ltr ekstra hvit 39- per box Kjøp. Til ubehandlet treverk av furu og gran.


Tjæralin beis får du også i en matt variant. Beisen er vanntynnet og basert på alkyder, forsterket med akryl, og tørker raskere enn tradisjonell oljebeis.

Butinox Futura Soft Look har ingen glansrefleksjoner, og flaten vil alltid fremstå jevn, matt og vakker. Skal du male huset hvitt, vil valget av matt eller blankt gjøre stor forskjell. Hvite hus kan oppleves plagsomt hvite og blendende på sommeren når solen står rett på og lyset blir kastet tilbake. Matt maling ville reflektere lyset i mindre gra og fargen virke mer behagelig. MATT : En hytte med matt beis vil gli fint inn i omgivelsene.


Beskrivelse av førstehjelpstiltak Merknader til lege Behandle symptomatisk. Kontakt spesialist på giftbehandling om store mengder har blitt svelget eller inhalert. Beskytt ditt treverk, møbler og andre overflater av tre - mal innendørs med maling av høyeste kvalitet for tre og panel fra Beckers Maling. Tyrilin Interiørbeis er en vanntynnbar, polyuretanforsterket matt oljebeis til innendørs bruk.


Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur med en vakker lød og et flott fargespill. Matt Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Herdins Lakkbeis er ferdig løsningsbasert beis med oppløselige fargeemner som gir meget høy transparens.


Brukes til beising og lakkering i ett. Lakkbeis brukes på ubehandlet, slipt tre eller tidligere ulakkert tre. Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering.


Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg