onsdag 23. mai 2018

Hvit linskjorte

Nydelig håndsydd og håndbrodert linskjorte til Oslobunaden. Hvit linskjorte med oppkneppbare ermer. Sval skjorte i en blanding av lin og bomull.


Ermene kan kneppes opp, slik at skjorten kan brukes som både langermet og kortermet. Dette er en luftig sommerskjorte som passer perfekt til varme dager, men som også kan brukes hele året under en jakke.

Part Two linskjorte , hvit lang skjorte i 1 lin. Match tilbyr dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar – virkedager og koster 5-. Ved hent i butikk, får du.


Knapper og detaljer i rødt og sort. En skjorte tar seg godt ut i profesjonelle sammenhenger, og mange går gjerne for den klassiske lyseblå skjorta til jobb. Men du kan like gjerne bruke skjorter til sosiale sammenkomster som en middag med venner eller på fest.


Velger du en allsidig, hvit skjorte har du et hav av kombinasjonsmuligheter.

Hovedtrikset for å få hvit skjorte er rett og slett å legge bunadsskjorten et døgn eller to i skummet kulturmelk. Deretter skylles den godt 5-ganger. Jeg bruker såpespon fra Husfliden, og det fungerer veldig godt, sier hun.


Finn din favoritt dameskjorte blant fancy skjorter, overdeler, topper og bluser med striper, polkadotter, blonder og netting. Hvis en ser at broderiet blør, ha i hvit eddikessens, for å stoppe avfargingen! Tørking Heng skjorta på en kraftig henger, og strekk den i fasong mens den er våt.


Det beste er å gå til og fra og strekke ut bretter og rynker mens den tørker. Gjør det en dag du er hjemme! En moderne hvit skjorte i 1 lin. Det luftige og litt gjennomsiktige stoffet gjør skjorten perfekt for varme dager.


Kombiner med et par shorts eller chinos for et perfekt antrekk. Bestill skjorten med vår anbefalte design, eller lag din egne unike design. Skreddersys etter dine mål. Enten du er på stranda, ved grillen eller på en takbar, kan du slappe av med stil i en avkjølende og luftig linskjorte. Selv på de varmeste dagene kan du føle deg selvsikker, fresh og få hoder til å snu seg i en skreddersydd skjorte.


Skjorte i fin, vevd linkvalitet. Klassisk og fin storskjorte i fin kvalitet og god passform.

Rett modell med ledig snitt, liten krage samt sydd knappestolpe. En skjorte i vevd linkvalitet med rett passform, turn down-krage, fransk front, åpen brystlomme og lett innsydd midje. Lange ermer med bred mansjett og knapping og avrundet kant nederst. Hvis skjorten din alt er blitt gul: vask den for å se om den blir hvitere. Hvis ikke det hjelper har vi erfart at Biotex hvitt er et effektivt hjelpemiddel, men husk å bruke skyllekar av stål (plastbalje med sterk farge kan avgi farge til skjorten), skyll godt, minst skyllevann må til.


Trenger du ny bunadskjorte?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg