fredag 18. mai 2018

Gravlys

Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Fakler og utelys er spesielt tilpasset utendørs bruk. De kan ha lukket emballasje som gravlys , kraftigere og mer robuste veker som fakkelboksen, men også bruk av LED er utbredt til utendørs bruk ettersom LED takler både kulde og fuktighet ganske godt i tillegg til å være immun mot vind. Skap en fredelig stemning på gravplassen med batteridrevne minnelys og gravlys med LED.


Gravlys og minneslys. Lysene har sensor eller timer for bedre batteritid.

Vi tilbyr ulike varianter både til gravmonumentet og til gravstedet. Mange tenner lys på graven for å minnes den avdøde. Du får kjøpt ulike typer. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Vi er best på lys: Stearinlys av 1 stearin, stakelys til selskapet, kronelys i høstens farger, kubbelys til lysfat og lykter både inne og ute, telys i blank. Solcelledrevet gravlykt med oppladbart AAA-batteri og LED-lys med realistisk, blafrende flamme. Klassisk og elegant hjerteformet gravlys.


Lyset går på batteri, med brennetid opptil 1timer.

Perfekt og praktisk, slik at det alltid er lys. Opphengskrok må kjøpes separat. Oljelys til utelykter. Siden ble ikke funnet. Vi beklager, men siden du forsøkte å laste ble ikke funnet.


Det vanligste er å bruke gravlys , men man kan også sette inn lys med batteri. Hittil har bronselykter vært mest populært, men nå baner også aluminiumen seg vei inn på kirkegården. Aluminium er mer in i tiden og gjør seg bedre på en sort eller mørk stein enn en bronsefarget lykt.


Hvor mye koster ei lykt? Her finner du artikler om gravlys til inspirasjon fra Mester Grønn. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. Legg til dine favoritter. LED- gravlys for bruk inne eller ute.


Lys opp og pynt graven eller minnestedet med ett eller flere gravlys. Brenner med en klar, vakker flamme og har svært gode brenneegenskaper og høy kvalitet. Hos oss finner du alt du måtte trenge av fjernlys, ekstralys, led-bars, varsellys.


Lyset blinker så det minner om et virkelig stearinlys.

Se også lysene med ekstra lang levetid nedenfor. Produktinfo Til toppen Produktinfo. Tilpasset timers gravlys. Leveres med kraftig jordspyd. Lyser flott opp i høst- og vintermørket!


Se ellers vårt kjempegode utvalg av andre gravlykter og tilbehør! Figurene er laget av grå polystone. Vi har stort utvalg av gravpynt, bl. For ei uke siden kunne det ha gå fryktelig galt da et gravlys veltet, og tok fyr i noen kranser som lå på minnesmerket ved den anonyme minnelunden på Tilfredshet kirkegård i Trondheim.


Det sto heldigvis på ei steinhelle, så det spredde seg ikke så raskt. Minnesmerket ble dessverre ødelagt, og må byttes ut, sier Jensen. Elektriske gravlys er i ferd med å ertstatte de tradisjonelle faklene og stearinlysene på kirkegårdene.


Nå vil gravferdsetaten trenden til livs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg