torsdag 10. mai 2018

Jotun lady demring

Jotun lady demring

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


En ren, mellomgrå tone som gir et lyst, delikat utseende. Rommet ligger nordvendt og med kun et vindu kan lyset være kaldt og blålig. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Demring – en varm mellomgrå tone. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Jotun lady demring

Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Hva du velger og trives med kan bare du svare på. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Den bør heller ikke bli for mørk slik at veggene får altfor mye oppmerksomhet. Den må ikke virke beige men heller ikke blå. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY , Sens eller Jotun.


Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Ytterligere informasjon om produkter fra LADY og SENS finner du på: jotun.


Har du spørsmål om våre produkter kan du chatte eller sende melding til våre maleeksperter på jotun. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med LADY eller andre Jotun -produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. Nina er fargedesigner i Jotun og har til enhver tid full oversikt over de beste og vakreste fargekombinasjonene.


Malingen er matt og fin, inneholder ingen ting gult og oppleves ren hvit. Både gulvlister og innerdører er bestilt i samme farge fra fabrikk og ikke i standard farge (Eggehvitt) som ville sett gul ut mot de hvite veggene. LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. For mer inspirasjon og tips, besøk lady. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene.


Nanna sverger til mørke juvelfarger i 50-tallshuset sitt. Når du vælger vores malinger, lover vi, at farven bliver den samme, som den du valgte fra et af vores farvekort eller fra en af vores farveprøver. Med Jotun Farvesikkerhed er du sikker på, at du får netop den farve, du har bestemt dig for. JOTUN LADY SENS Våre vakreste farger, Volum 1. Hele 1interiørfarger er nøye håndplukket og gruppert slik at du enkelt kan finne passende kombinasjoner.


Jotun lady demring

En varm og grålig farge med klare røde undertoner. Fargepalett fra Jotun Lady - Reflecton of time Reflections of Time gir deg sofistikerte blåtoner i nydelig samspill med varme nøytraler og gyldne nyanser. Inspirasjonen hentes fra tidligere tider, og en unik atmosfære preget av nostalgi og sanselighet oppstår når ulike stilretninger møter hverandre.


Høsten har ankommet, og med den kommer også nye farger! Det har fått navnet Rythm of life og gir oss spennende og harmoniske uttrykk. Denne høsten har Jotun kommet med et nytt, spennende fargekart.


Jotun lady demring

Det er totalt farger hvor du både kan finne duse, dype og sterke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg