torsdag 31. mai 2018

Selvaag bolig as

Vi har flere tusen boliger under utvikling over hele landet. Finn din nye drømmebolig! Se plantegninger og finn mer informasjon om våre boliger her. Vi gir deg gode grunner.


Lurer du på hvem vi er?

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi styrer hele verdikjeden fra kjøp av tomt til salg av nøkkelferdige boliger, og har til enhver tid flere tusen boliger under utvikling i og rundt Stor-Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Selskapet, som er konsernspissen i Selvaag konsern, eies av Olav H. Selvaag , Gunnar Frederik Selvaag og Ole Gunnar Selvaag gjennom deres investeringsselskaper. Virksomheten i konsernet er først og fremst tilknyttet eiendomsinvesteringer, bolig - og byutvikling, samt tilliggende aktiviteter. Han har bred erfaring fra bransjen.


Målet er at utbyttet skal være på minimum prosent av årsresultatet etter skatt og utbetales to ganger i året.

Utbyttet størrelse skal imidlertid veies opp mot selskapets likviditetsprognoser og soliditet. Selvaag Boligs ambisjon er å utbetale høye og stabile utbytter til sine eiere. De to brødrene Olav H. Dette er tredjegenerasjon Selvaag. Faren Ole Gunnar Selvaag eier prosent av den børsnoterte boligbyggeren. Selskapet investerer primært i hel- og deleide datterselskaper, men også i selskaper som kontrolleres og utvikles sammen med andre medinvestorer.


Romslige 2- til 4-roms leiligheter, planlagt overlevering 2. Beboerne melder om et hyggelig nabolag! Ikke så rart - i tillegg til hverandre har de sjøluft, bypark, havnepromenade, bystran barnehage, nærbutikk og kort vei til sendtrum. Alt ligger til rette for å trives.


Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Selvaag Utleiebolig er et profesjonelt boligutleieselskap som primært henvender seg til markedet i og rundt Oslo. Selskapet har som målsetning å profesjonalisere utleie av bolig innenfor forsvarlige økonomiske rammer. Sentralt for vår satsing er profesjonell drift, tilstedeværelse og oppfølging.


Vi investerer kun i nye boligblokker.

Så langt i år er aksjen opp pene 1prosent (se grafen under). Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre din opplevelse av våre nettsider så god som mulig. Les mer om personvern og informasjonskapsler her. Ved å tilby nye boliger i utleie med profesjonell forvaltning søker selskapet å etablere gode bomiljø for våre kunder. I et vanlig flatt marked bør gjennomsnittsmarginen være 20.


I tillegg skal Jotne selv bygge flere nye næringsbygg som kommer i tillegg til næringsarealene i boligbyggene. Selvaag Gruppen har en eierandel i selskapet på 5. Selvaag Pluss boende gir deg en enklere hverdag i noen av Norges mest attraktive boligområder. Selvaag Prosjekt tilbyr alt innen rehabilitering, verdioptimalisering og ombygging av alle typer eiendom.


Selvaag Pluss lounge, vertskapet og servicetjenestene er der for å gjøre ditt liv mer lettvint, så du får tid til annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg