tirsdag 22. mai 2018

Ikea rammer størrelser

Fraktfritt over 3kr. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser , stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet.

Uansett hvilken type ramme du er ute etter finner du den garantert hos oss. Dessuten lager vi spesieltilpassede rammer etter dine mål. På den måten gjør vi det mulig for alle våre kunder å finne noe som faller i smak. Her har vi samlet alle rammene våre med målene 30x40.


Hos Desenio finner du et stort utvalg av rammer , både klassiske og moderne alternativer som elegant kan kombineres. Fotorammene våre er tilgjengelige i forskjellige farger og materialer, og de har pleksiglass som gjør dem mer slitesterke. Kjøp bilderammer her til innramming.


Rammer til bildene dine.

Mange størrelser i både rammer og passepartout. Eikerammer til plakater og bilder som du bestiller online. Serien omfatter rammer i mange størrelser og farger som kan stå eller henge,. Plakater og kunst kan gi selv det enkleste og mest funksjonelle rom et vakkert. Bilder som er ferdig innrammet, gjør ethvert rom vakrere.


Har også flere i større størrelser. Jeg ønsker å kjøpe IKEA ´s brunsvarte rammer ved navn Fjällsta. BGA Fotobutikk har nemlig eget rammeverksted som lager flotte rammer på bestilling. Her kan du selv bestemme hvor stor rammen din skal være og vi legger oss i selen for at du skal få akkurat det du ønsker deg til en pris som passer deg som kunde. Og forresten, bruker dere passepatout (eller hvordan det skrives), eller printer med hvit kant og beskjærer arkene (da det kanskje er vanskelig å få tak i A4-A3-Arammer )? Med vårt store utvalg av rammer har du massevis av muligheter til å la alle.


Men styr unna alle de store rammene fra 1m i bredden og oppover. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Danmarks største udvalg af plakat- og billedrammer, som passer til alle indretningsstile. IKEA har helt supre rammer , enkle å jobbe med.


Størrelsen på plakatene trenger ikke være lik størrelsen på rammen, justér med passe-partout.

For å lage minneramme må du ha en ramme som er dyp. Jeg har kjøpt store rammer på ikea av type ribba. Den er 52x52cm (bilde 50x50) og er. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. IKEA bruker et opphengssystem som gjør at det blir press på den tynne papplata bak og over tid bøyer den seg – den øvre lista vil løfte seg litt, og så popper.


HAr ikke lyst til å bruke flere tusenlapper på rammer til disse bildene, men de passer dessverre ikke inn i ikeas standard rammer. I vores sortiment finder du blandt andet rammer i sort, hvid og træ. Med vores store sortiment af rammer får du mange muligheder for at udstille dine gamle,.


Vi har brukt veldig mange IKEA – rammer. Frontbeskyttelsen av plast gjør det lettere og sikrere å håndtere store rammer. RIBBA-rammen er hvit (0083).


Takket være matten er bildene enkle å sette inn i rammen. Dyp ramme - bildet kan plasseres nærmere fronten eller bakoverflaten. Kjære Ikea som har så mange flotte og geniale ting. Selges samlet, må hentes. Fint å lage egne rammer til.


Find Ribba ramme fra ikea på GulogGratis. Ribba – rammer fra Ikea (25x25cm) for NOK 100. Legger ut litt info om rammer størrelser fra Ikea og Clas Ohlson. Bilde uten passepartout, bredde: cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg