mandag 21. mai 2018

Jernia holtet

Trykk her for å lese mer om de spennende produktene! Dette gir deg 1 trygghet! Vi har siden etableringen vokst til å bli en betydelig aktør innen kjøkken, verktøy, maling, hage, friti hjem og interiør. Flotte og funksjonelle bad- og kjøkkenprodukter som gir ditt hjem et moderne utseende.


Vi holder til i en flott, gammel villa som noen også kaller Direktørboligen, et navn fra den gang direktøren på den gamle Ekebergbanen bodde her med sin familie. Prisforskjell: 3kroner. AUTOMAT ELLER BUTIKK? Fordelen med gassautomatene er selvsagt at de alltid er åpne - uansett når du går tom for gass. De er også blant de billigste i testen.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Vi samarbeider med Grønn Montering på montering, service og vinterlagring av robotgressklippere. Vi ønsker å hjelpe deg å lykkes hjemme og ta vare på produktene du kjøper. Som medlem i Jerniaklubben får du mange fordeler i form av faste rabatter, eksklusive tilbu nyhetsbrev med tips og råd og hyggelige overraskelser. Finn de beste prisene på nettet.


Du er i ferd med å endre fraktstedet ditt. For mer informasjon, vennligst les våre. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller. Som faghandel er vi naturligvis opptatt av kvalitet, og mener dette handler om noe mer enn at en vare er solid og holdbar. Står du midt i pølsegrillingen når gassen plutselig sier takk for seg, er det selvsagt den nærmeste forhandleren som gjelder.


Men dersom du har flere. Butikken er lokalisert sentralt på. Foretaket har registrerte ansatte. Det lønner seg å sjekke prisen på gassen, før du kjøper. Gode parkeringsmuligheter.


Jernia holtet

Gassleverandøren AGA har et samarbeid med medlemmene i Norsk Bobil- og Caravan Club. De får hver fjerde fylling gratis blant annet hos Circle K og Coop. Holtet Blomsterhandel.


Sammenlign pris med oss! Se åpningstider, telefonnummer og mer informasjon. Senter syd Mortensru Lofsrudvn. Clas Ohlson Sandvika Storsenter. På denne siden får du møte våre dyktige fagfolk, invitasjon til arrangementer i butikken, vareinfo og små glimt fra vår butikkhverdag.


Her finner du det meste innen dagligvarer og delikatesser. Denne er noe rimeligere i innkjøp, men noe dyrere for påfyll, da den er litt større (kilo, mot kilo i kompositt). Hos Plantasjen får du hver 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg