onsdag 16. mai 2018

Hammerite pris

Den stopper effektiv rustutvikling og gir en slagfast overflate som frastøter seg vann og skitt. Du trenger ikke å vente på at rustutviklingen skal starte før du bruker Hammerite. Stopper effektivt rustdannelse og gir en glatt og blank emaljelignende overflate. Overflaten holder seg i årevis, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse.


Kan males direkte på rust og maling.

Nettlager Selges ikke fra nettlager. HAMMERITE Viser produkter. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg. Välkommen till PriceRunner!


Har du spørgsmål eller behov for rådgivning, er du altid meget velkommen til at kontakte os på frishop. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.

En flate som holder seg i mange år, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse. Hammerite er det kendte kvalitetsmærke indenfor maling til metal. Du kan også være interessert i. Pensler til enklere hobbyarbeider. Endre til priser ekskl. Dette betyr at du kan male direkte på rust uten grunning, og uten å bekymre deg for videre korresjon.


Den gir i tillegg en jevn overflate, som er en fordel der store områder er angrepet av rust. Stort utvalg av maling, lakk og beis. Terrassebeis, zinkspray, colorspray og rustmaling fra Hammerite. Maling for innendørs og utendørs bruk. Enten det er nytt metall som skal beskyttes, eller gammelt met all med rustangrep som trenger en oppfriskning.


Grunningen fungerer som en primer, grunning og overflatefinish. Da får du en vakker og slett overflate med innebygget korrosjonsbeskyttelse, en flate som holder seg pen i flere år. Icke järnhaltiga metaller och legeringar bör först strykas med. Välj butik för aktuellt pris och lagersaldo.


Høyrer mykje forskjellig om Brunox, mest negativt i det siste – fekk anbefalt Ferro-Bet som alternativ i går.

Hadde sett pris på synspunkt frå folk som har erfaring. Du får en vakker emalje-lignende overflate med innebygget korrosjonsbeskyttelse, en overflate som holder i mange år. Med hammerite for du jo den effekten av en hammer som har slått på overflaten den du lakker. Bengalack blir igjen brukt til mye landbruk osv, men hammerite tåler mer. Det er er bare overflaten til hammeriten som gjør at den blir lite brukt.


I modsætning til traditionel maling kan du male direkte på rust med Hammerite. Med Hammerites særlige DIRECT TO RUST 3-i-egenskaber får du rustbeskyttelse, grunder og dækmaling i ét og samme produkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg