torsdag 24. mai 2018

Jotun kalkmaling

LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. Kalkmaling fra Jotun LADY.


Nå får du kalkmaling i LADY-serien.

I vakre, trygge og gode LADY-farger! Se de fine bildene her. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke.


Det er det kalkmatte utseende som kalken i malingen skaper som danner grunnlaget for det tidsriktige, lekre, eksklusive utseende. Hvis det er glassfiberstrie kan du først grunne med et strøk Jotun Kvist- og sperregrunning, og så male ett strøk med Lady Pure Color i tilnærmet lik farge som du skal ha på kalkmalingen. Nå er det også enda enklere å finne din kalkmalingsfarge.


Nytt digitalt fargekart.

De farver, som vi har valgt, er trygge, gode og velkendte nuancer, der er smukke på en væg. En perfekt ramme for design og brugskunst i keramik og. Siden kalkmaling skal villstrykes med pensel, vil det ferdige uttrykket variere fra vegg til vegg og fra maler til maler. Jeg prøvde meg frem på en mindre brannmur her i huset før jeg satte i gang med den store i stua, og fant ut at jeg likte best å jobbe med lange strøk, som gir et rolig uttrykk. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Fargekart med Lady minerals kalkmaling farge, og noen fargeråd for å lykkes med produktet. Jotun tilbyr også gratis utsendelse av alle sine fargekart.


Les tester og omtaler før du kjøper. Her viser Kresten Malgodt. Lady Minerals er en smart kalkmaling der kan bruges ovenpå almindelig. Det er en vannbestandig, slitesterk maling som gir vakre, levende vegger med et unikt fargeutterykk og en kalket overflate.


Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis! Malingen brukes til slette vegger og underlag som bygningsplater, puss, samt sparklede flater og betong innendørs i tørre rom. Nå har nordmenn trykket de spesielle malingene med en helt særegen overflate.

Jotun Minerals er ekstremt nem og sjov at arbejde med. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Den belgiske trendmalingen finnes i over 1ulike farger, men ifølge daglig leder i Edda Interiør, Idar Stensvol går det mye i grått og mørke farger. Vintro i svart-hvitt.


Fra midten av februar finner du den nye kalkmalingen fra LADY hos de fleste av Jotuns forhandlere. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Levende kalkmatt overflate. Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling , men kanskje ikke på alle veggene.


Den er tilgjengelig i fantastiske farger som alle kan blandes med hverandre etter behov og ønske. Vår Fresco kalkmaling er en 1 økologisk og bærekraftig produsert naturlig maling, sammensatt av lesket kalk og naturlige fargepigmenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg