torsdag 3. mai 2018

Servietter og lys

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet. Kaffeservietter: 25xcm.

Lunsjservietter: 33xcm. Middagsservietter:40xcm. Er du på jakt etter lys og servietter , tilbyr Bohus et bredt utvalg som kan sette prikken over i-en i enhver anledning. Velg mellom kubbelys, telys, duftlys, kronelys og kulelys basert på den stemningen du ønsker å skape. Festen Starter Hos Oss - med servietter , bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp, navnefest, konfirmasjon og bryllup.


Stort utvalg av servietter og god. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Skap en hyggelig og varm stemning med levende lys og koselige servietter.

Tenn kubbelys, duftlys eller kronelys for en varm og dempet stemning. Alle medlemmer får for på alle servietter , og for på alle lys. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.


Pynt middagsbordet med lekre servietter. Vi har et stort utvalg servietter med trykk, så du kan velge blant morsomme og stemingsfulle motiver. Lys og servietter skaper alltid koselig stemning. Med levende lys og servietter kan du fort og enkelt skape en riktig hyggelig stemning hjemme. Hos oss finner du et brett utvalg av lys som telys, kubbelys, duftlys, stearinlys og LED- lys.


Vi har også servietter i ulike farger og mønstre som kan piffe opp enhver borddekking. Kjøp pynt, lys og servietter og alt annet til ukeshandelen billig i din matbutikk på nett! Få matvarene levert hjem eller hent dem, ferdig pakket. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.


Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Vi har servietter til tema-bursdag, til barnebursdag. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.


Servietter og lys Gavepakning. Vi tilbyr et utvalg friske design, i tillegg til naturfargede alternativer for profesjonelle, i en rekke ulike kvaliteter. Vi tilbyr nå OK Compost HOME-sertifiserte servietter , som du kan legge på komposthopen i hagen hjemme.


Duni gir høy kvalitet tabellen innstillingene og tilbehør for hjem, restauranter, catering og take-away forretninger.

Eksklusive personlige servietter med eget trykk, tekst og motiv. Fine servietter som passer godt til konfirmasjon, bryllup, bursdag og fest. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager.


Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Gjør det trivelig i hjemmet med tradisjonelle stearin- og kubbelys – eller invester i noen LED vokslys som er sikrere og mer miljøvennlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg