mandag 28. mai 2018

Ncs fargevifte

Fargeviften bestilles i nettbutikken. Se vår nettbutikk for komplett sortiment. Fargesystemet er spesielt mye brukt innenfor interiørdesign og arkitektur og fargene er godkjent som norsk standard. Sto har en rekke ulike fargekart og fargevifter som er tilpasset ulike behov, og som enkelt viser hvilke muligheter som finnes når det gjelder fargesetting.


Dette gjør at samlingen nå består av 2farger totalt. Tradisjonelt sett er det lakkeringsindustrien som brukes RAL-farger – både i våtlakk og pulverlakk.

Mangler noen sider, men ellers hel. Torget Til salgs Hage, oppussing og hus Annet. Jotun liten fargevifte ral. Vårt klassiske fargesystem StoColor System består av 8farger.


Vi utvikler kontinuerlig nye fargevifter og -systemer tilpasset tidens trender. Til kassen Mine sider Logg inn. NCS fargevifte 8kr.


Altså første ledd i koden er lik, mens andre ledd kan varieres. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Norsk standard og internasjonale. FARGEKODE DEF-STAN 61. De oppgitte nCS -kodene er tilnærmelsesvis like! Vær obs på at nCS -fargen vil være ulik på forskjellige materialer.


Det skulle vise seg å ikkje være så lett, sidan alle butikker har skifta desse ut med berre ein farge pr strips. Det er helt nødvendig å ha et nøyaktig system som beskriver fargen entydig. Ber du en skoleklasse fargelegge en kjole rø vil de helt sikkert bli fargelagt i mange forskjellige rødfarger.


Fargen fremhever vårt ønske om et pålitelig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Flugger fargevifte med 9farger selges i butikk Kr. Her kan se våre fargekart inne, fargekart ute, bla i dem, laste dem ned og bestille hjem til deg. Et hendig verktøy til å bringe med seg.


Farger til både interiør og eksteriør. Kan du sende oss bilder tatt i godt dagslys så er det til stor hjelp for oss. Så må jeg råde deg til å innhente fargelameller eller kanskje du får låne en NCS-fargevifte slik at du selv kan vurdere hvilken farge som kommer nærmest dagens veggfarge. RAL benyttes i dag på mange områder, blant annet ved lakkering. RAL består av nummer som tilsammen identifiserer fargen.


Inspirasjon når du skal male ute.

Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg