torsdag 17. mai 2018

Periodiske system plakat

Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det. Periodesystemet, som også kalles det periodiske systemet eller periodetabellen, er en tabell over de 1første kjemiske grunnstoffene.


I dette systemet organiserer man grunnstoffene etter atomnummer (antall protoner) slik at hydrogen, som har nummer kommer først. Informasjon om periodesystemet og de ulike grunnstoffene, deres egenskaper og forekomster, til bruk i undervisning eller for egen interesse. I tabellens enkleste form vises grunnstoffene kun med kjemisk symbol og atomnummer.

I mer detaljerte tabeller vises også stoffets fulle navn, atommasse, indikasjon av stofftilstanden ved romtemperatur (fast form, væske eller gass) og så videre. Dagens periodiske system består av syv perioder (1grunnstoffer). Periodisk system Plakater 1 miljøvennlig Online konfiguarasjon Vi hjelper deg til å velge et.


Personalisering for Plakat Periodiske tabell. Interaktiv periodesystem med dynamiske layouts, der viser grundstoffernes navne, elektronstrukturer, oxidationstrin, orbitaler og isotoper. Klik på et stof og få.


Husk vi sender fragtfrit over kr. På engelsk Periodic table of the elements Periodesystemet gir på en enkel måte en systematisk oversikt over samtlige kjente grunnstoffer, samt verdifulle opplysninger om deres innbyrdes likhet og ulikhet.

Periodiske system Plakater 1 øko-venlig Online konfiguration Vi vil hjælpe dig med at vælge et mønster! Tilstandsform ved 20° C. Les denne saken på UiOs nettsider. Last ned pdf-fil for utskrift.


Den kan skrives ut i bankkort-størrelse og som større plakat. Alle atomene har navn. Noen er kalt opp etter egenskaper eller bruk, mens andre er oppkalt etter oppdageren.


Vores stilrene og tidløse plakat med det periodiske system giver et overblik over grundstofferne. Hvert et menneske, dyr og plante - ja, faktisk hele jordkloden - er opbygget af disse grundstoffer. Hæng det op i stuen, børneværelset, soveværelset eller kontoret og bliv klogere på, hvordan universet hænger sammen. Dette periodiske systemet er en tosidig utgave med engelsk tekst. Men i takt med at det er kommet nye oppdagelser, er det periodiske system blitt justert slik at man i dag snakker om grupper grunnstoffer.


Moderne plakat i sort og hvid med motivet af det periodiske system , som er en kemisk opdeling af alle elementer. Det periodiske system i dag. Plakaten gør sig ekstra fin i kombination med andre. Fantastisk, retro plakat med periodesystemet.


Kartet er laget av tykt papir og henges opp med snor. Trelister sørger for at kartet henger fint på veggen.

Morsom dekorasjon til barnerommet for vitenskapsinteresserte barn og voksne! Kommer sammenrullet i stilig papprør. De skønneste retro plakater, alle med et lækkert oldschool touch! Her finder du både plakater til voksne og til børn.


Se også vores periodiske system online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg