mandag 28. mai 2018

Cadi interiørarkitekter

Interiørarkitekter til det nye Nasjonalmuseet. Bodø vgs tatt i bruk. Alltid hyggelig å se rommene vi er med på å skape i bruk ! Hos oss jobber landets beste interiørarkitekter , designere og planleggere.


Vi gir rå utvikler konsepter og gjennomfører små og store prosjekter.

Har primært jobbet med interiøroppdrag i hele min praksis. Vi støtte på hverandre for lenge siden, da blått var blått og gult var gult. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har fra til års erfaring.


Ingen for store, ingen for små og alltid med kundens behov i sentrum. CADI AS har signert kontrakt om interiørarkitekttjenester til nytt nasjonalmuseum med Statsbygg. Fotografering av kontorer og portretter i miljø.


På oppdrag for Cadi interiørarkitekter.

HUS arkitekter og Arkitektgruppen CUBUS har sammen med CADI interiørarkitekter , Sweco Norge og LAB Entreprenør vunnet pris- og designkonkurransen om nye Holen skole. Ratio prequalifies in Sandnessund 23. Arkitektbedriftene i Norge er bransje- og arbeidsgiverorganisasjonen for kontorer med praktiserende arkitekter, landskaps- og interiørarkitekter i Norge. Vi jobber med innvendig arkitektur og designtjenester innen fem.


Tanken bak cadi er å skape et tverrfaglig kontor der interiør, arkitektur, landskap og grafisk design møtes og forenes. Prosjektene varierer i størrelse fra møbeldesign til interiørprosjektering av nybygg og rehabiliteringsobjekter. En solid og moderne innredning i rolige jordfarger. Dekor er Citadel, Graphite, Terracota, Choco og Cafe.


Da vi ble engasjert av Tom og Clarissa, hadde de kjøpt en klassisk Frognerleilighet med tre stuer etter hverandre. Vis Jane Våles profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Jane har jobber oppført på profilen.


Se hele profilen på LinkedIn og finn Janes. Foretaket har registrerte ansatte. SFO på Sagabakken skole har romsligere arealer enn de fleste andre. Det ga mulighet for litt større mangfold i innredningen.


Kombinert arkitekt- og interiørarkitektkontor og er tuftet på et ønske om å jobbe tverrfaglig med arkitektur i stor og liten skala.

Resultatet er luftige rom i sobre farger med ”State of the art” teknologi. Kaja Kosonen har jobber oppført på profilen. I dag styrer økonomien boligprosjektene, og mens arkitekten fremdeles er nødvendig, blir interiørarkitekten ansett som unødvendig og fordyrende. Arkitektene trekker fram CADI interiørarkitekter som har vært med helt fra starten og påvirket utformingen og diskuterte møbelløsninger – ikke bare levert møblene som av og til skjer.


Epoxygulvet Sikafloor 2fra Sika, som er et robust gulv som er lett å rengjøre, og brukes blant annet i heimkunnskapsrommet og i sløydrommet som er utsatt for vannsøl og mekanisk påkjenning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg