torsdag 10. mai 2018

Jotun fargekart blå

Jotuns BLÅ favoritter. Blått er en farge mange elsker, og det skjønner vi godt! Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! En lys blå farge som er høyt elsket på barnerom. Dette er en blåtone med tydelige røde undertoner.

Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Nye malingskvaliteter. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. LADY er Skandinavias ledende innen interiørmaling, og er først ute med trender på farge og produkt. Gjennom våre innovasjoner og kontinuerlig fokus på høy kvalitet – både på maling og farge, er du sikret et perfekt sluttresultat.

For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Blåfargene er mangfoldige og vakre og passer godt innunder temaet City Motions som favner den minimalistiske og urbane trenden. En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå.


Den lune nyansen gir tv-stuen den rette stemningen, sier stylisten. Ved å bare male én vegg, blir ikke rommet for mørkt og dystert, men bidrar heller med en fin dybde. Om vi liker det eller ei, lar vi oss gjerne påvirke av skiftende trender og den gjeldene tidsånd.


SENS Fargekart byr på et naturlig spekter av naturens egne farger, og vi håper vi har gjort det litt enklere for deg å skape et godt sted å være. Hvilke andre kjøkkenfronter kan du velge, står du fritt til å velge alt av ncs koder ? Det enkleste og rimeligste er å male veggene. Det skaper umiddelbart en annen romfølelse, og er verken tidkrevende eller spesielt dyrt. City Motions henter inspirasjon fra den minimalistiske trenden i storbyer som København, London, New York og Berlin, og har base i blå nyanser. De kategoriene hjelper deg å få oversikt over hvilke farger du foretrekker.


Klikk også her for å se det nye fargekartet på nett, der du bl. I dag hadde JOTUN og LADY lansering av sitt nye globale fargekart for. Cashmere-farge som skaper en myk og varm kontrast til det blå.

Den gråblå fargen er i utgangspunktet laget. Det er helt nødvendig å ha et nøyaktig system som beskriver fargen entydig. Ber du en skoleklasse fargelegge en kjole r. Blå - og grønntoner er farger det allerede selges mye av.


Jeg tror nok det tar litt tid før folk tør å bevege seg i den retningen, men du trenger jo ikke male hele stuen. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg