onsdag 20. desember 2017

Tisselaken jysk

VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Tisselaken 140x2flanell Pr. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


JYSK Norge samlede varesortiment. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr. Noen typer tisselaken er utformet som et vanlig, formsydd laken, og kan brukes uten noe over hvis du ønsker det. Ulempen er imidlertid at det kan føles noe klamt for barnet.


Noen tisselaken fungerer slik at de raskt suger opp mye av væsken. Da bir det mindre fare for at resten av sengetøyet og dynen blir dynket med urin. Passer til madrasshøyde opptil 15cm.


Tisselaken jysk

Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Her finner du laken som passer alle senger og behov. Vi har elastiske stretchlaken, vanntette tisselaken , fasonglakene med en elastisk strikk i hjørnene, laken til barnesenger og kappelaken som går helt ned til gulvet.


Vi har også overmadrasslaken til overmadrasser og laken med splitt som brukes til regulerbare senger. Stort utvalg laken til alle typer av madrasser. Mange farger og kvaliteter. Bestill på nett, hent i butikk eller på nærmeste postkontor. Laken i mer bærekraftig bomull og laken i lin.


Tisselaken jysk

Fasongsydde eller formsydde laken, kappelaken, stretchlaken og vanlige laken. IKEA - LEN, Madrassbeskyttelse, hvit, Den vanntette baksiden beskytter madrassen. Plasseres på tvers under et formsydd laken.


Jeg var innom barnas hus og skulle kjøpe madrass og dyner til babyen vår. Jeg spurte også om tisselaken , hadde planlagt å kjøpe det. Hun i butikken tipset meg om at dette ikke var nødvendig i begynnelsen da babyene ikke tisser gjennom bleiene i starten. IKEA - GÖKÄRT, Madrassbeskyttelse, En madrassbeskytter i en blanding av bomull og polyester, med et vanntett lag som hindrer væske fra å trekke gjennom. Med et vanntett laken, også kjent som tisselaken , beskytter du også madrassen din mot væske.


Også puters levetid kan forlenges med en putebeskytter. Unngå flekker og smuss på putene dine ved å trekke dem med en putebeskytter. Våre putebeskyttere kan også vaskes på °C for å sørge for å bli kvitt støvmidd. De fleste barn blir tørre og slutter med bleier i alderen 2-år.


Vattert tisselaken gjør at det er mer behagelig for barnet å ligge på. Har dessuten en ganske god oppsugingsevne for væske, slik at lekkasjefaren blir mindre både ned i madrassen og på dynen. Praktisk at tisselakenet dekker hele madrassen, og at det kan festes med strikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg