torsdag 21. desember 2017

Gråfarger jotun

Jotuns beste gråfarger. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger. Velg en farge som passer stilen og omgivelsene. Det finnes en rekke gråfarger til yttervegg fra JOTUN – varme, beige og kalde gråtoner.


Inspirasjon når du skal male ute.

Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Gråfarger deles gjerne inn i fire hovedkategorier.


Du finner gråtoner med svakt hint av gult. Man finner nøytrale og kjølige gråtoner. Kjøp gjerne et par prøvebokser av JOTUN Fargeprøve og mal opp for å se hvordan det blir hjemme hos nettopp deg.


Vakre turkise og blågrønne farger finner du her. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr.

Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. I tillegg kommer hun med forslag til farger du kan kombinere med.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


De vil kunne dra seg litt blålilla i tonen inntil brunaktig kledning dersom den har en del gyllenhet i seg, noe det meste treverk har. Lynkurs i gråfarger ! Derfor står også disse etter hverandre i fargekartet sånn at det skal være enkelt å leke med monokrome sammensetninger hvis du ønsker det. Den mørke fargen gjør huset mindre ruvende.


Jeg har testet gråfarger på soverommet i helgen og malte opp fem forskjellige nyanser på veggen som skal males. Martitime bilder på veggen, lyse puter go sengeteppe understreker den. Trenger tips til lyse gråfarger på vegg i stue og kjøkken.


Gulvet er hvitlakkert eikeparkett. Liker veldig godt fargen Morgendis, men er redd denne vil få kjøkkeninnredningen til å virke rosa? Veldig fine og lune gråfarger #128578; ps de er ikke i det vanlige fargekartet!


Min absolutte favoritt er den lyse gråfargen som heter Marble Light, fra Flügger. Den passer for de som vil bort fra hvitt, men fortsatt ha det lyst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg