fredag 15. desember 2017

Byggesett for barn

Byggesett for barn

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Gjennom lek med byggesett og konstruksjonssett øver barn opp flere ferdigheter - de lærer å sortere og se mønstre, samtidig som de får en forståelse for omgivelsene. Barn kan leke oppfinner og bygge fantastiske konstruksjoner - bare fantasien setter grenser. Mange byggesett til barn kommer med en bruksanvisning til ting man kan bygge men ofte vil barna selv bygge sine helt egne kreasjoner. Her finner du et bredt utvalg av byggesett og modellsett fra Meccano, Revell, BRIO, CAT og mange andre, som barna kan leke med på egenhånd eller i samarbeid med andre.


Vi har byggesett med ulike vanskeligshetsgrader, der barnet kan utfordre sine motoriske ferdigheter, samt la fantasien og kreativiteten få fritt spillerom. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Kjøp Kits online på kjell.


Hos oss finner du et gigantisk utvalg av flotte byggesett til store og små barn. Vi har de nyeste settene fra Lego, Playmobil og andre kjente merkevarer. Vi tror også at det idag kan være barn som gjerne vil være med på en slik hobby. Vi har her funnet fram noen klassiske balsa og finer byggesett fra kjente Europeiske produsenter. Kos deg og husk: Ekte mannfolk bygger sine egne leker.


Byggesett for barn

Stimulerer samarbei dialog, rollelek og gir mestringsfølelse. Magformers og Polydron er spennende pedagogiske leker til barn i alle aldre. Lek med magnetiske geometriske former, har i mer enn år vært velbrukt verktøy blandt lærere og elever. Bygging med lafteklosser. Lek med magneter gjør det lettere å forstå geometri og det er en genial måte å leke seg til forståelse av matte.


Pluss det er gøy å bygge med. Vi har et stort utvalg av kreative byggesett til små og store barn ! Jollyroom fører kjente kvalitetsvaremerker og har alltid bra priser og rask levering. Mer enn 5eksperimenter.


BrainBox Explorer elektronikksett. Trykk her for å se spesialtilbud. NOK 9Førpris: NOK 14Rabatt- inkl. Konstruksjonssett av tre for barn. Tilbud NOK 49Førpris: NOK 58Rabatt- inkl.


Mange barn liker å bygge og med Meccanos byggesett i metall med skruer og verktøy kan de bygge biler og andre kjøretøy, eller bruke fantasien og bygge egne kreasjoner. Extra Leker har et stort utvalg Meccano byggesett til små og store byggmestere! Finn laveste nettpris her. Disse settene er designet for de yngre modellbyggerne. Perfekt gave til barn ! Settet er designet for å være enkelt å bygge.


Dette gir en annerledes og flott aktivitet for barn mens de både monterer modellen, dekorerer og leker med. Handle trygt med GDPR webshop! Hos MAXBO finner du lekehus til hagen.


Velg blant byggesett i mange størrelser og former. Hjemfints anneks leveres som byggesett i ferdigkappet løstre inkludert eventuelle dører, vinduer og andre større byggeelementer. Takpapp eller shingel for taktekking kan bestilles som tillegg på flere av modellene. Sjekk spesifikk produktinformasjon for akkurat det huset du er interessert i. Kapla er et byggesett for barn og voksne. Hos bra og billig får du kjøpt morsomme og spennende eksperiment sett for barn og unge.


Byggesett for barn

Flotte lek og lær produkter til gode priser. Alle byggesett består av printplate og nødvendige komponenter for montering på printplaten. Cobi byggesett for barn i alle aldre Våre modeller passer for alle som er glad i lek og morro. Vi har detaljerte byggesett av fly, biler, skip, tanks og måneraketter.


Du finner garantert et byggesett som passer til deg eller noen du vil overraske. Vi tilbyr mange ulike byggesett for barn og ungdom. I våre butikker finner du både tekniske og naturvitenskapelige byggesett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg