fredag 22. desember 2017

Ullernlåven antikk & shabby chic no

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Koselig låve med mye forskjellig for de som liker å.

Nettsiden bruker informasjonskapsler. Les mer om dette, samt vår behandling av personlig data i personvernerklæringen. Nå er det vårstemning og påskepyntet i Ullernlåven.


Masse nytt og spennende. Hjemmelaget ertesuppe og rømmevafler i Einars Binge. Påskestengt neste helg 26. Flott butikk med alt fra bestikk til eldre skap.

Og lørdag kl - 14. En god del nytt i butikken. Rom på rom med alt fra vintage til interiørideer, retro, gaver og samlesaker. Liker du det som har historie og sjel, er du kommet til riktig sted.


Tante Irene i grisehuskafeen Einars Binge serverer hjemmelaget ertesuppe av salt knoke med deilig rømmevaffel til kaffen. Her finner du alt fra søt bonderomantikk til interiør, tøff retro, antikk og shabby chic. Låvebutikken bugner av godbiter med særpreg til hyggelige priser. Et skattkammer for samlere.


Grisehuskafe med hjemmelaget ertesuppe Ta deg tid til en tur innom gårdskafeen vår i Einars. Vi forbereder oss på jul i Ullernlåven. Noe for enhver smak av møbler, interiør, gaver, snurrepiperier og samlesaker.


Nå har de flittige damene i Odal. Skattejakt i Norges største og kuleste gjenbrukslåve! Finn butikker i Skarnes. Møbler med sjel, interiørideer, rocka retro, søte gaver og vintage.

Dette nettstedet primære ip-adresse er 217. Sin server i Halden,Norway. ISP:Monsternett AS TLD: no CountryCode: NO Denne. Last ned dette gratis bildet av Bøker Gamle Shabby Chic fra Pixabay sitt enorme bibliotek av public domain bilder og videoer. Nettbutikk med rustikk landlig innredning, urbant og industrielt interiør, vintage og antikk , gamle redskaper, kunst og møbler.


Brukt, antikk , shabby chic ,vintage,retro mm. Vi er et ektepar som driver en utrolig koselig antikk og bruktbutikk på Hafrsfjord i Stavanger. Finsk vase Kaj Blomquist fra Lys og Lykke.


Siler i Shabby chic stil fra Catalinas butikk. Antikk engelsk lustermugge fra litteraten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg