tirsdag 12. desember 2017

Butinox terrassefornyer

Vi anbefaler at du venter én til to måneder, avhengig av været. Beising må skje i oppholdsvær og gulvbordene må være tørre. Kontakt spesialist på giftbehandling om store mengder har blitt svelget eller inhalert.


Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Terrassefornyer eller terrassebeisfjerner fra Jotun er nok verdt å prøve. FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk.


Teknisk datablad - Norsk. XL-BYG – GØR DET ORDENTLIGT 3. Et kraftig alkalisk middel for rens av treverk, fjerner effektivt gammel olje og beis. Butinox Interiør Sperrende maling. Rengjør nedslitte og nedsmussede terrasser og overflater. Beskrivelse av førstehjelpstiltak Merknader til lege Behandle symptomatisk.


Spesielt beregnet på terrasser, hagemøbler og lignende. Kan brekkes i spesial farger. Frisk opp uteplassen og bruk terrassebeis for å få en fin glød i treverket. Vi tipser deg om fremgangsmåte og hva som skiller de ulike typene terrassebeis. På nytt treverk påføres kun strøk, Behandle - 3bord av gangen i hele lengden og stryk av overflødig beis med tørr pensel eller lofri klut.


Overflatisk skitt på plastmøblene kan vaskes vekk med husvask, men om det ikke hjelper må spesialmidler til. AnonymBruker skrev: terrasserens ? Etterskylles godt med rent vann. Værslitte flater slipes ned til friskt treverk.


Vis varsomhet ved bruk av høytrykksspyler. Legg fyldig på med pensel eller rulle. BUTINOX TERRASSEFORNYER. Et tips for å lette arbeidet er å benytte en grå dag eller fuktig vær.


Da kan du ta større områder. Er terrassen slitt, og du ønsker fornyelse, så sørg for at den gamle og slitte behandlingen blir fjernet. Er treverket mørkt kan det lysnes med terrassevask.


Tilbyr produkter innenfor hovedområdene jernvarer og verktøy, kjøkken, hage, maling og lås og beslag. Oversikt over Jernia-butikker over hele Norge, samt. Lysner mørknet treverk og motvirker at etterfølgende. Dette er et alkalisk vaskemiddel som gir en effektiv renovering og i tillegg lysner terrassebordene. Spyl grundig for å få vekk alle spor av vaskemidler.


Den er tidligere beiset med tyrilin tjærebeis, og dette har over mange år marinert seg godt inn i treverket. Tørketiden påvirkes av lav temperatur, luftfuktighet og filmtykkelse. Påfør deretter en god teak- eller edeltreolje, enten fra sprayflaske eller vanlig boks. Trefibre som reiser seg pusses lett vekk med et vannslipepapir fuktet med teakolje.


Meget slitt treverk bør vaskes i to trinn med teakrens eller terrassefornyer som fjerner gammel behandling, og terrassevask som nøytraliserer og bleker treverket. Prisene er de samme som i din valgte Obs Bygg-butikk - det betyr at lokale tilbud vises på denne siden. For å se hele ukens kundeavis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg